İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Salı, 29 Mart 2016 00:00

SEN YETER Kİ İSTE! DEMOKRASİLERDE ÇARELER TÜKENMEZ!

12916112 1981499535407932 3096643481457573062 o

İskele Belediyesi Piknik Alanı’nda piknik yapmak için gelen Lefkoşa Türk Lisesi öğrenci, öğretmen ve idarecileri olumsuz hava koşulundan ötürü pikniklerini İskele Belediye Gazinosu’nda yaptı. Demokrasilerde çareler tükenmez diyerek kendileri için açılan alanın içini ve dışını dolduran öğrenciler, kendilerine ev sahipliği yapan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na teşekkür ettiler.

İSKELE BELEDİYESİ PİKNİK ALANI’NA TALEP ARTIYOR

12 Mart’ta resmi açılışı yapılan İskele Belediyesi Piknik Alanı’na her geçen gün talep artıyor. Ada genelindeki okullar, geleneksel okul gezilerini İskele ’ye düzenlemek için İskele Belediyesi’ne müracaat etmeye başladı. İlk geziyi gerçekleştirenler ise Lefkoşa Türk Lisesi oldu. Öğretmen ve idarecileri eşliğinde İskele’ye gelen 600 kadar öğrenci ilk önce, belediye personeli eşliğinde İskele’ye bağlı Ağıllar Köyü’ndeki Buluşa Manastırı gezdirildi. 10 otobüs 1 minibüs eşliğinde gelen öğrenci, öğretmen ve idarecilerin bir sonraki durağı ise İskele Belediyesi Piknik Alanı olacaktı ancak, hava koşulundan ötürü İskele Merkez’de bulunan Belediye Gazinosu oldu. Yağışlı havadan dolayı Piknik Alanı’na gidemeyen grup, gazinonun içinde ve dışında masaları kurdu, mangallarını yakıp, piknik yapmanın keyfini çıkardı. Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da öğrencilere bir süre eşlik etti, öğretmen ve idarecilerle sohbet etme imkanı buldu.

L. GENÇLER BİRLİĞİ SPOR KULÜBÜ’NDEN JEST

KPET Süper Ligi’nde İskele’yi başarı ile temsil eden takımımız, Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü de öğretmen ve idarecileri eşliğinde İskele’ye gelen Lefkoşa Türk Lisesi Öğrencilerine küçük bir jest yaptı. Kulüp, İskele Belediye Gazinosu’nda piknik yapan 600 kadar öğrenciye ücretsiz çay servisi yaptı.

Okunma 3936 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli