İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Cuma, 01 Nisan 2016 00:00

İSKELE BELEDİYE KOROSU ‘REZVAN KURŞUNİLER’İ UNUTMADI

12891063 1985403885017497 1492221888898181081 o

İskele Belediye Korosu, 7. Kültür ve Sanat Günleri kapsamında ‘‘Üstadlara Vefa’ konseri ile sahne aldı. Dün akşam (31 Mart) İskele Atatürk Kültür Merkezi’nde yer alan konserde 2 yıl önce aramızdan ayrılan, yaptığı müzikle ülke çapında ünlü olan ve “efsane” diye nitelendirilen İskeleli Rezvan Kurşuniler’i unutmadı. Belediye Korosundan Ayhan Başkal, Fadıl Başkal ve Kubilay Aşık, merhum sanatçının ‘çok görmeyin ne olur’ isimlisevilen şarkısını seslendirdi. Kurşuniler, gecenin sonunda ise dakikalarca ayakta alkışlandı.

ÜSTADLARA VEFA KONSERİ TAM NOT ALDI

Ülkemizin yetiştirdiği genç ve başarılı müzisyen Ziya Başkal yönetimindeki İskele Belediye Korosu, sahne performansı ile tam not aldı. 7. Kültür ve Sanat günleri kapsamında ‘Üstadlara Vefa’ konseri ile sahne alarak kulakların pasını silen koroya İskele AKM’yi dolduran müzik severler de eşlik etti. Konseri izlemeye gelenler arasında Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Meclis Üyeleri; Sefa Kurukafa, Yasemin Öztürk, Seymen Yılmaz ve İsmail Osum’un yanı sıra vatandaşlar da vardı. Yaklaşık 1,5 saat süren, İskele Belediye Korosu, hayatını kaybeden usta sanatçıların şarkılarını seslendirdiler.

Saadettin Oktenay: Dudaklarında Arzu, Aşkın Kanunu
Aşık Veysel: Kara Toprak, Uzun ince
Erol Büyükburç: Sevemem
Kayahan: Öpüştüm Resimlerinle
Fecri Ebcioğlu: Deniz ve Mehtap, Böyle gelmiş Böyle, Duyduk duymadık

SAHNEYE İLK GİTAR ÖĞRENCİLERİ ÇIKTI

İskele Belediye Korosu’nun konseri öncesi sahneye ilk çıkanlar ise Ziya Başkal eğitmenliğindeki gitar öğrencileri oldu. Her biri ayrı ayrı sahne alan ve heyecanları gözlerinden okunan öğrenciler; Ahmet İsmetoğlu, Hasret Çavuşoğlu, Radiye Sadıkoğlu, Emre Yarıcıoğlu ve Sümer Kurukafa’nın gitar eşliğindeki performansları geceye ayrı bir renk kattı.

KÜLTÜR VE SANAT GÜNLERİ 10 NİSAN’DA SONA ERİYOR

Öte yandan İskele Belediyesi’nin bu yıl 7.’sini düzenlediği Kültür ve Sanat Günleri 10 Nisan’da sona erecek. 20 Mart’ta yapılması planlanan ancak İlçe Emniyet Kurulu tarafından güvenlik gerekçesi ile iptal edilen İskele Belediyesi 1.Kültürlerin Kaynaşması etkinliği, esnaf ve halkla yapılan istişarenin ardından 10 Nisan Pazar günü yapılması kararlaştırıldı. 10 Nisan’da İskele Şehir Merkezi’nde yer alacak olan etkinlik sabah 10’da yapılacak açılış ile başlayıp gün boyu devam edecek.

Okunma 4242 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli