İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Salı, 05 Nisan 2016 00:00

MİNİK YÜREKLERİN PİKNİK KEYFİ

12719155 1987702251454327 7014834623271017051 o

İSKELE’NİN KONUKLARI BU KEZ GÖNYELİ İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ OLDU

12 Mart’ta resmi açılışı yapılan İskele Belediyesi Piknik Alanı’na her geçen gün talep artıyor. Ada genelindeki okullar; geleneksel okul gezilerini buraya düzenlemek için İskele Belediyesi’ne müracaat etmeye devam ediyor. Lefkoşa Türk Lisesi öğrencilerinin ardından piknik alanının ziyaretçileri bu kez Gönyeli İlkokulu öğrencileri oldu.

KARIŞ KARIŞ İSKELE GEZİSİ

Öğretmen ve idarecileri eşliğinde otobüslerle İskele ’ye gelen yaklaşık 400 kadar öğrencinin ilk durağı İskele ve beldelerinde bulunan tarihi noktalar oldu. Belediye personeli eşliğinde sırasıyla, İskele İkon Müzesi, Sent James Kilisesi, İskele Kilisesi (Agios Georgios Kilisesi)’ne giderek buralar hakkında bilgi alan öğrenciler daha sonra İskele Belediyesi Piknik Alanı’nda piknik yapmanın keyfini çıkardılar.

GÖNYELİ İLKOKULU’NUN ANI FİDANLARI TOPRAKLA BULUŞTU

Yaklaşık 3 saat kadar İskele Belediyesi Piknik Alanı’nda oyunlar oynayan, evlerinden getirdikleri yiyecek ve içecekleri açık havada tüketmenin mutluluğunu yaşayan öğrenciler fidan dikme heyecanını da yaşadılar. İskele Belediyesi tarafından kendilerine verilen fidanları büyük bir heyecanla toprakla buluşturan öğrenciler, bu fırsatı kendilerine veren İskele Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

BAŞKAN’DAN ÖĞRENCİLERE ZİYARET

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da gönüllerince eğlenme fırsatı bulan Gönyeli İlkokulu öğrencileri ile piknik alanında buluştu. Öğrencilerle sohbet eden Başkan Sadıkoğlu’na Gönyeli İlkokulu Müdürü Rağıp Öztüccar çiçek taktim etti.

Okunma 4000 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli