• İSKELE BELEDİYESİ YILDIZLAR HALK DANSLARI TOPLULUĞU BEYKOZ’DA
Perşembe, 21 Nisan 2016 00:00

İSKELE BELEDİYESİ YILDIZLAR HALK DANSLARI TOPLULUĞU BEYKOZ’DA

13055233 1996529760571576 6155997155228826449 o

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için kardeş şehrimiz Beykoz’a giden İskele Belediyesi Yıldızlar Halk Dansları Topluluğu, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’i makamında ziyaret etti.

KARDEŞLİK VE DOSTLUK MESAJLARIMIZI BEYKOZLULAR’A İLETTİK

Kardeşlik ve dostluk mesajlarını Beykozlular’a ileten İskele kafilesi, Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı’yla da görüşme fırsatı buldu. Beykoz’da ağırlanmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren İskele Belediyesi Meclis Üyesi Sefa Kurukafa ile İskele Belediyesi Kültür Sanat Festivali Genel Koordinatörü Özlem Kadirağa, KKTC Ambleminin yer aldığı plaket ve tablolarını Başkan Çelikbilek ve Kaymakam Katırcı’ya taktim ederken, Başkan Çelilkbilek de ekibimize Çeşm-i Bülbül hediye etti.

Ziyarette İskele Belediyesi Kültür Sanat Festivali Genel Koordinatörü, CIOFF Kuzey Kıbrıs Başkanı Özlem Kadirağa ile İskele Belediyesi Meclis Üyesi Sefa Kurukafa’nın yanı sıra eğitmenler ve öğrenciler de hazır bulundu.