İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Cumartesi, 23 Nisan 2016 00:00

İSKELE’DE 23 NİSAN HEYECANI YAŞANDI

13041299 1997620960462456 2481130589550015725 o

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 23 Nisan 1921’de dünya çocuklarına armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 96. Yıldönümü, İskele’de de coşkuyla kutlandı. Atatürk Anıtı’nda yapılan ilk törenin ardından İskele’deki ikinci törenin adresi Cumhuriyet Stadyumu oldu. Törenlere; Meclis Başkan Yardımcısı Hüseyin Avkıran Alanlı, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu, İskele Kaymakamı Ahmet Cenk Musaoğulları, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’ndan Piyade Yarbay Cumhur Yazgan, Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı’ndan Personel Yarbay Alper Aydoğdu, İskele Polis Müdürü Şengül Kadı, siyasi parti temsilcileri, okullar, kurum kuruluş ve derneklerin yanı sıra çok sayıda öğrenci ve aileleri katıldı.

İLK TÖREN ATATÜRK ANITI’NDA…

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 96. Yıldönümü kutlamalarının ilk adresi Atatürk Anıtı oldu. Tören, Şehit İlker Karter İlkokulu Bandosu eşliğindeki kortejin İskele Ecevit Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na gelmesi ile başladı. Protokol sırasına göre Atatürk Anıtı’na çelenklerin konulduğu tören, saygı duruşu ve istiklal Marşı eşliğinde bayrakların göndere çekilmesi ile devam etti. Buradaki törenden sonra İskele Cumhuriyet Stadyumu’na geçildi.

İKİNCİ TÖREN İSKELE CUMHURİYET STADYUMU’NDA YAPILDI

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 23 Nisan 1921’de dünya çocuklarına armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 96. yıldönümü kutlamalarının İskele ’deki ikinci bölümü ise Cumhuriyet Stadyumu’nda yapıldı. İskele Kaymakamı Ahmet Cenk Musaoğulları, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ile Şehit İlker Karter İlkokulu Müdürü Coşkun Akyerli’nin tören teftişi ve çocukların bayramını kutlamasıyla başlayan İskele Cumhuriyet Stadyumu’ndaki törende, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerin anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı eşliğinde bayraklar göndere çekildi.

7’DEN 70’E HERKES CUMHURİYET STADYUMU’NA AKIN ETTİ

İskele Şehit İlker Karter İlkokulu Müdürü Coşkun Akyerli’nin açılış konuşmasını yaptığı törende, Türk Çocuğunun Andı isimli şiiri ilkokul 5. Sınıf öğrencisi Aysel Kara, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı ise Vedia Erdönmez yaptı. 7’den 70’e herkesin İskele Cumhuriyet Stadyumu’na akın ettiği 23 Nisan kutlamalarında öğrenciler resmi geçiş törenine imza attı. Geçiş sırasında İskele Kaymakamı ve İskele Belediye Başkanı tarafından selamlanan çocukların mutluluğu ise görülmeye değerdi. İskele Cumhuriyet Stadyumu’ndan tören; İskele Belediyesi Yuvam Anakucağı, İskele Maarif Anaokulu, Şehit İlker Karter İlkokulu, KKTC Karadeniz Kültür Derneği’nin gösterileri ve okunan şiirlerin ardından son buldu.

 
Okunma 3615 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli