• BAŞKAN SADIKOĞLU’NDAN DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ MESAJI
Salı, 03 May 2016 00:00

BAŞKAN SADIKOĞLU’NDAN DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ MESAJI

13116342 2003468429877709 2604122263164761945 o

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı. Mesajında, 3 Mayıs’ın önemine vurgu yapan Başkan Sadıkoğlu “yapılan hizmetlerin vatandaşlarımıza yansıtılması ve sorunların çözülmesi noktasında çok önemli bir kamu görevi yürüten basın mensubu arkadaşlarımızın 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Gününü kutluyorum” dedi.

SADIKOĞLU: “KALEMİNİZ, HER DAİM GÜÇLÜ OLSUN”

Basın emekçilerinin ülke gelişimi ve tanıtımı konusunda en önemli görevlerden birini icra ettiklerine dikkat çeken İskele Belediye Başkanı, mesajının devamında ise şunlara yer verdi:

“Basın emekçilerinin; zor şartlar altında çalışmalarına rağmen işine dört elle sarıldığını ve gece gündüz demeden bu mesleğe gönül verdiğini hiç kimse inkar edemez. Kamuoyunu; doğru ve eksiksiz bilgilendirme konusunda yükümlülüklerinizi en iyi şekilde yerine getiriyorsunuz. Her ne kadar bazı sorunlar yaşansa da, gece gündüz demeden, çalışan siz değerli emekçilerin çabaları takdire şayandır. Bu sebeptendir ki, tarafsızlığını yitirmemiş tüm basın mensuplarının 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü’nü kutluyorum.”