İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • ENGELSİZ İSKELE PARKI’NIN ONUR KONUKLARI ÖZEL ÇOCUKLAR OLDU
Salı, 10 May 2016 00:00

ENGELSİZ İSKELE PARKI’NIN ONUR KONUKLARI ÖZEL ÇOCUKLAR OLDU

13217374 2007349649489587 6208903060135338434 o

Engelsiz İskele Parkı bugün (10 Mayıs) düzenlenen sade bir törenle açıldı. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Asbaşkan Mahmut Yılmazoğulları, Meclis Üyeleri Sefa Kurukafa, Kubilay Aşık, Yasemin Öztürk ve Müdür Vekili Tahir Musalar’ın hazır bulunduğu açılışın onur konukları ise Şehit İlker Karter İlkokulu’nda eğitim gören özel gereksinimli çocuklar ile aileleri oldu.

ENGELSİZ İSKELE PARKI AÇILDI

Sosyal sorumluluk bilinci ile hareket eden İskele Belediyesi, engelleri kaldırmaya devam ediyor. Özel gereksinimli çocuk ve yetişkinler için bünyesine kazandırdığı engelsiz ulaşım aracı ve Şehit İlker Karter İlkokulu’na kazandırdığı parkın ardından İskele Belediyesi, Makenzi Yürüyüş Yolu içerisinde var olan parka ek olarak Engelsiz İskele Parkı’nı da bugün hizmete açtı. 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası kapsamında açılışı yapılan parkın ilk misafirleri de özel gereksinimli çocuklar oldu. Kendileri için özel olarak tasarlanan parkta hiçbir engelle karşılaşmayan çocukların mutluluğu görülmeye değerdi. Çocuklarının mutluluğuyla mutlulukları ikiye katlanan aileler ise kendilerine bu imkanı veren İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na teşekkür ettiler.

ENGELSİZ İSKELE PARKI HERKESE AÇIK

TC Yardım Heyeti ile İskele Belediyesi’nin öz kaynaklarınca Makenzi Yürüyüş Yolu’nda 750 metrekarelik alan üzerine kurulan ve 10 parçadan oluşan Engelsiz İskele Parkı’nda 7 fitness aleti 3 de oyun grubu yer alıyor. Özel gereksinimli çocuk ve yetişkinlerin kullanımı için hazırlanan Engelsiz İskele Parkı’ndan yalnızca İskele ve belde halkı değil, tüm halkın kullanımına açık olacak.

SADIKOĞLU: “MAKENZİ YÜRÜYÜŞ YOLU ŞİMDİ ANLAM KAZANDI”

Parkın açılışında konuşan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu göreve geldikleri günden itibaren engelsiz bir İskele için çeşitli alanlarda projeler hayata geçirdiklerini vurguladı. 
İskele için çeşitli alanlarda yapılan projelere adanın en gözde yerlerinden olan Makenzi Yürüyüş Yolu’na Engelsiz İskele Parkı’nı da dahil etmenin mutluluğunu yaşıyoruz’ diyen Sadıkoğlu, İskele’nin bu kapsamda yaptığı projelerle adından ‘engelleri kaldıran kent’ olarak söz ettirdiğine de dikkat çekti. Başkan Sadıkoğlu, özel gereksinimli çocuk ve yetişkinlerin kullanabileceği bu park ile Makenzi Yürüyüş Yolu’nun daha da anlam kazandığını ifade etti.

Okunma 3618 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli