• BAŞKAN SADIKOĞLU HEMŞİRELERİ ZİYARET ETTİ SADIKOĞLU: HEMŞİRELİĞİN TEMELİNDE SEVGİ VE SAYGI YATAR
Perşembe, 12 May 2016 00:00

13113029 2008443719380180 923282461440513201 o

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, 12-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Hemşireler Haftası dolayısı ile İskele Sağlık Ocağı, Physioart Sağlık Kliniği ve Halk Vakfı Yaşlılar Sitesi’nde hizmet veren hemşireleri ziyaret etti. Kendisine eşlik eden Meclis Üyesi Sefa Kurukafa ve Müdür Vekili Tahir Musalar ile ziyaret gerçekleştiren Başkan Sadıkoğlu, hemşirelere karanfil armağan etti. Hemşireliğin temelinde sevgi ve saygı yatar diyen Sadıkoğlu, aynı zamanda hemşireliğin özveri, sabır, hoşgörü kavramlarını içinde bulunduran zor bir meslek olduğuna dikkat çekti.

EMEKLİ HEMŞİRELER DE UNUTULMADI

Yıllarını bu mesleğe adayan ve emekli olan hemşirelerimiz de unutulmadı. Sabahat Orkun ve Emine Akçay’ı İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ziyaret ederken Fatma Sayılı’yı da eşi Ayşe Sadıkoğlu ziyaret etti. İskele Belediye Başkanı, bölgeye yıllarca hizmet veren, gece gündüz demeden yıllarca çalışarak emekli olan Orkun, Akçay ve Sayılı’ya teşekkürlerini iletti, sağlıklı ve mutlu bir ömür diledi.