Perşembe, 11 Eylül 2014 00:00

SADIKOĞLU KASAPLARLA GÖRÜŞTÜ

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu yeni dönemde İskele'de yaşayan halkın sorunları dinlemek ve bu sorunları yerinde görmek için bir dizi toplantılar gerçekleştirdi.

Bu toplantılar kapsamında geçtiğimiz gün İskele beldesi kasapları ile toplantı gerçekleştiren Sadıkoğlu, kasapların sıkıntılarını dinledi.

Kasaplarla ile ilgili sorunları dinleyen Sadıkoğlu, yıllardır çözüm bekleyen sorunları
önem derecesine göre en kısa sürede çözüme ulaşmasını veya sorun çözümüne yönelik proje üretilmesini sağlayacağını belirtti.

Belde kasapları ile uzun bir toplantı gerçekleştiren Sadıkoğlu, mezbahayı gezerek yerinde gözlem yaptı.

Sadıkoğlu, İskele ve İskele halkını hak ettiği hizmeti alması ve halkın sağlığı için büyük önem taşıyan mezbahanın olması gereken standartlara taşınacağına vurgu yaptı.