Perşembe, 11 Eylül 2014 00:00

" Küçükbaş Hayvan Yıkama Havuzunu " hizmete girdi...

HAYVAN ÜRETİCİLERİNE BİR HİZMET DAHA

İskele Belediyesi, İskele'de Yılanlı Tepe olarak bilinen alanda eski ve atıl durumda olan Küçükbaş Hayvan Yıkama Havuzu'nun tadilat ve tamiratını yaparak Küçükbaş Hayvan Üreticilerine bir hizmeti daha yerine getirdi.

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, İskele belde sınırları içerisinde belirli noktalarda da ayni şekilde Küçükbaş Hayvan Yıkama Havuzlarının yapılıp hizmete gireceğini belitti.

Küçükbaş Hayvan üreticisi Rüstem Güden, bölgede hizmete giren Hayvan Yıkama Havuzu'nun üreticilere büyük faydası olacağına dikkatleri çekti.
Güden, Küçükbaş hayvan yıkama havuzunun hizmete konulmasından dolayı İskele Belediyesi Başkanı, meclis üyelerine ve çalışanlarına teşekkür etti.