Ä°skele

Pazartesi, 08 Temmuz 2019 00:00

11. Ä°SKELE RALLÄ°SÄ°NÄ°N ÅžAMPÄ°YONU DENKTAÅž-MÄ°ÅžON Ä°KÄ°LÄ°SÄ°

66023963 2919704891587387 7568838376875360256 o

Bu yıl 11.’si düzenlenen İskele Rallisi yine nefes kesti. 6 – 7 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşen rallinin kazananı son etapta belli oldu. Son ana kadar Ömer Yıldız -Mustafa Yücener ikilisinin kazanmasına kesin gözüyle bakılırken ikili yaşadıkları talihsiz kaza sonrası 1.’liği Rauf Denktaş –Mehmet Mişon ikilisine kaptırdılar…

TOZU DUMANA KATTILAR
51. Geleneksel Ä°skele Festivali bünyesinde 11. Ä°skele Rallisine katılan sporcular bir kez daha tozu dumana kattılar. Her yıl büyük bir heyecanla beklenen ralli, her etabıyla deyim yerindeyse yürekleri ağızlara getirdi. Ä°skele Belediyesi’nin ev sahipliÄŸinde gerçekleÅŸen ve meraklılarına heyecan dolu anlar yaÅŸatan Ä°skele Rallisinin startını ise Ä°skele Belediye BaÅŸkanı Hasan SadıkoÄŸlu verdi.

YARIŞLARI 15 ARAÇ TAMAMLADI
İskele Belediyesi’nin lojistik destek verdiği ALPET katkılarıyla Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu tarafından düzenlenen 2019 Ralli Şampiyonası üçüncü yarışı olan 11. İskele Ralli ’si 19 aracın katılımıyla gerçekleşti ancak 15 aracın finali görebildi.

ÅžAMPÄ°YON DENKTAÅž-MÄ°ÅžON Ä°KÄ°LÄ°SÄ°
2 gün süren 11. İskele Rallisi’nin ödül töreni ise Festival alanında yapıldı. Çekişmeli geçen yarışta genel klasmanda birinci gelen ekip Rauf Denktaş – Mehmet Mişon ikilisi olurken; ikinci sırada Cevdet Alptürk – Özden Yılmaz geldi. Fikri Macila –Doğa Koyuncu ise etabı üçüncü sırada tamamladılar. Festival alanında düzenlenen ödül törenine ise İskele Belediyesi Asbaşkan Vekili Sefa Kurukafa, Spor Komitesi Başkanı Çağlar Karadağ, Müdür Vekili Mustafa Kabasakal ile Kıbrıs Türk Otomobil Kurumu Başkanı Tigin Kişmir’in yanı sıra hız tutkunları katıldı.

GENEL KLASMAN

GENÇ PİLOT
BuÄŸur Kambillili

Okunma 2060 defa

Telif Hakkı © 2024 Ä°skele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.