İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Perşembe, 05 Kasım 2020 00:00

İSKELE VE KÖYLERDEKİ MANDIRALAR İLAÇLANIYOR

İSKELE VE KÖYLERDEKİ MANDIRALAR İLAÇLANIYOR
İnsan odaklı çalışan ve çevreye büyük önem veren İskele Belediyesi, İskele ve köylerinde sürekli olarak yürüttüğü, sivrisinek, karasinek ve haşerelere karşı ilaçlama faaliyetlerini, arttırdı.
Halkın daha rahat bir yaşam sürmesi için belirli periyotlarda ilaçlama yapan İskele Belediyesi, fare, pire ve diğer haşerelerin artış göstermesi üzerine, İskele ve köylerinde bulunan mandıraları kapsayan ilaçlama çalışmasına başladı.
İskele bölgesindeki mandıraların ilaçlanması ile başlayan çalışma, 17 köyde bulunan mandıra alanlarının ilaçlanması ile devam edecek.
İskele Belediyesi, mandıra sahiplerinden, ilaçlama çalışmaları süresince, mandıralarının temizliğinin yapılmasını talep etti.
İLAÇLAMADA BİYOSİDAL ÜRÜNLER KULLANILIYOR
Sivrisinek, karasinek, pire, kene, hamamböceği ve özellikle son zamanlarda artış gösteren farelere yönelik yürütülen ilaçlama çalışmasında kullanılan ilaçlar, sumitomo firmasının AB Biyosidal direktifindeki orijinal ürünlerden oluşmaktadır.
Biyosidal ürünler ise içerdikleri aktif madde ya da maddeler sayesinde zararlı olarak kabul edilen bakteri, virüs, mantar gibi mikroorganizmalar, hamam böceği, kene, karasinek, sivrisinek gibi böcekler, fare ve sıçan gibi kemirgenler üzerinde kimyasal veya biyolojik etki göstermektedirler.

Okunma 1058 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli