İskele


  • Home
  • News
  • GÜNDEM, HALK VAKFI YAŞAM SİTESİ
Friday, 26 April 2024 00:00

GÜNDEM, HALK VAKFI YAŞAM SİTESİ

439893313 858662996301015 3820550476160615628 n
 
GÜNDEM, HALK VAKFI YAŞAM SİTESİ
CUMHURBAŞKANI ERSİN TATAR, İSKELE BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ
TATAR, BAŞKAN SADIKOĞLU’NDAN HALK VAKFI YAŞAM SİTESİ’NİN SON DURUMU HAKKINDA BİLGİ ALDI
TATAR VE HEYETİ, BAŞKAN SADIKOĞLU İLE HALK VAKFI YAŞAM SİTESİ’Nİ ZİYARET ETTİ
31 Ocak 2022’de tadilatına başlanılan Halk Vakfı Yaşam Sitesi’ndeki çalışmalarda sona gelindi. Çalışmalar tamamlandıktan sonra işletmesi İskele Belediyesi tarafından yapılacak Halk Vakfı Yaşam Sitesi, daha sağlıklı ve daha yaşanabilir bir şekilde kıymetli büyüklerini ağırlayacak. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da söz konusu çalışmaları yerinde incelemek, çalışmalar hakkında bilgi almak için İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu ziyaret etti. İskele Belediyesi’nde gerçekleşen ilk görüşmenin ardından Cumhurbaşkanı Tatar ve heyeti, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ile birlikte çalışmaların hızla sürdüğü Sınırüstü’nde bulunan Halk Vakfı Yaşam Sitesi’ni de ziyaret ettiler.
CUMHURBAŞKANI ERSİN TATAR, İSKELE BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ
TATAR: “İSKELE, ÜLKENİN TANITIMINDA CİDDİ ROL OYNUYOR”
2 yıl önce toplumda büyük infiale neden olan Sınırüstü’ndeki Halk Vakfı Yaşam Sitesi, daha sağlıklı ve daha yaşanabilir bir şekilde kıymetli büyüklerini ağırlamaya hazırlanıyor. Çalışmalarda sona yaklaşılırken, bugüne kadar yapılanlar ve bundan sonra yapılacaklarla ilgili bilgi almak isteyen Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu İskele Belediyesi’nde ziyaret etti. Beraberindeki heyet ile birlikte geldiği İskele Belediyesi’nde konuşan Cumhurbaşkanı, İskele bölgesinin özellikle son dönemdeki gelişimi ve büyümesine dikkat çekti. Dünyanın birçok bölgesinden insanların İskele’ye yerleştiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Tatar, bu sebeple İskele’nin, ülkenin tanıtımında ciddi rol oynadığını ifade etti. Büyümeye bağlı olarak gelişen İskele’de bazı altyapı sorunlarının da olduğunu belirten Tatar, ancak sorunları ortadan kaldırmak için yapılan çalışmaları takdir ettiğini de sözlerine ekledi.
SADIKOĞLU: “İSKELE BELEDİYESİ SORUNLARI ORTADAN KALDIRMAK İÇİN VAR GÜCÜYLE ÇALIŞIYOR”
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, İskele’nin en çok ve en hızlı büyüyen kent olduğunu söyledi. Bu gelişme ve büyümeye bağlı olarak olumlu gelişmelerin yanı sıra olumsuz gelişmeleri de beraberinde getirdiğini hatırlatan Başkan Sadıkoğlu, bu sorunları ortadan kaldırmak için İskele Belediyesi’nin var gücüyle çalıştığının altını çizdi.
TATAR VE HEYETİ, BAŞKAN SADIKOĞLU İLE HALK VAKFI YAŞAM SİTESİ’Nİ ZİYARET ETTİ
İskele Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Sadıkoğlu ile görüşen Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın bir sonraki durağı ise 31 Ocak 2022’de tadilatına başlanılan ve çalışmalarda sona gelinen Sınırüstü’nde bulunan Halk Vakfı Yaşam Sitesi oldu. Yapımı tamamlandıktan sonra işletmesi İskele Belediyesi’ne devredilecek yaşam sitesindeki çalışmalar hakkında bilgi alan Cumhurbaşkanı Tatar, tadilatı devam eden binada incelemelerde de bulundu. Halk Vakfı Yaşam Sitesi'nin en iyi şekilde yönetilmesi gerektiğine işaret eden Cumhurbaşkanı, herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini ifade etti.
SADIKOĞLU:”SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR YAPI İÇİN HÜKÜMET TARAFINDAN DESTEKLENMELİ”
İskele Belediyesi olarak yaşlılara büyük önem verdiklerini dile getiren İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da, Halk Vakfı Yaşam Sitesi’nin işletilmesi konusunda bu işe ömrünü adamış kişilerden de destek alınacağını söyledi. Başkan Sadıkoğlu, Halk Vakfı Yaşam Sitesi'nin sürdürülebilir bir yapıya kavuşması için hükümet tarafından desteklenmesi gerektiğinin de altını çizdi.
Read 151 times

Copyright © 2024 İskele Belediyesi. All Rights Reserved.

gorunum tasarim

oneri en


client portal