Ä°skele


  • Home
  • News
  • Ä°SKELE BELEDÄ°YESÄ° 2. TÄ°YATRO GÃœNLERÄ° DEVAM EDÄ°YOR MUÄžLA EKÄ°BÄ°NDEN KARYA TÄ°YATRO ATÖLYESÄ° ‘ŞEYTAN TÃœYÜ’ Ä°LE SAHNE ALDI
Monday, 06 May 2024 00:00

İSKELE BELEDİYESİ 2. TİYATRO GÜNLERİ DEVAM EDİYOR MUĞLA EKİBİNDEN KARYA TİYATRO ATÖLYESİ ‘ŞEYTAN TÜYÜ’ İLE SAHNE ALDI

FB IMG 1714992146907

 

Ä°SKELE BELEDÄ°YESÄ° 2. TÄ°YATRO GÃœNLERÄ° DEVAM EDÄ°YOR

MUĞLA EKİBİNDEN KARYA TİYATRO ATÖLYESİ ‘ŞEYTAN TÜYÜ’ İLE SAHNE ALDI

Ä°skele Belediyesi’nin ev sahipliÄŸinde Ä°skele Belediye Tiyatrosu tarafından bu yıl 2.’si düzenlenen ve 27 Mart Dünya Tiyatro Günlerinde Ä°BT’nin sahneye koyduÄŸu Tehlikeli Saplantı ile baÅŸlayan Tiyatro Günleri, devam ediyor. Ãœlkemizin yanı sıra Türkiye’den de ekiplerin katıldığı tiyatro günlerinde cumartesi akÅŸamı (4 Mayıs) MuÄŸla/ Karya Tiyatro Atölyesi ‘Şeytan Tüyü’ isimli komedi türündeki oyununu Ä°skele AKM sahnesine taşıdı. 

MUĞLA EKİBİNDEN KARYA TİYATRO ATÖLYESİ ‘ŞEYTAN TÜYÜ’ İLE SAHNE ALDI

Ä°skele Belediyesi 2. Tiyatro günleri cumartesi akÅŸamı (4 Mayıs) MuÄŸla’dan gelen Karya Tiyatro Atölyesi’nin ‘Şeytan Tüyü’ isimli oyununa ev sahipliÄŸi yaptı. Ödüllü Yazar Ve Yönetmen DaÄŸlar Uygur'un yazıp yönettiÄŸi komedi türündeki Åžeytan Tüyü, 90'lı yıllarda ÅŸarkıcı olmak isteyen Nazım'ın hikayesini konu aldı. 90'ların yeniden düzenlenen ÅŸarkılarının ve görüntülerinin eÅŸlik ettiÄŸi şölen gibi oyunu izleyenler arasında Ä°BT Yönetmeni Sami Yakar ve oyuncularının yanı sıra Ä°skele Belediyesi AsbaÅŸkan Vekili Sefa Kurukafa ile çok sayıda tiyatro sever yer aldı. 

2. TİYATRO GÜNLERİ 27 MAYIS’TA SON BULACAK

Ä°lki pandeminin gölgesinde olmasına raÄŸmen büyük ilgi gören Tiyatro Günleri’nin ikincisinde ÅŸu ana kadar Ä°skele Belediye Tiyatrosu, Ä°nteraktif DoÄŸaçlama Ä°stanbul, Tiyatro Ofisi Ä°zmir, Girne Belediyesi Tiyatro Toplulukları, Girne Tiyatro Su ile MuÄŸla/Karya Tiyatro Atölyesi'nin sahneye taşıdığı birbirinden deÄŸerli oyunlar tiyatro severlerle buluÅŸtu. Tiyatro Günlerinde, tiyatro sahnesine isimlerini altın harflerle yazdıran Nurseli Ä°diz ve Nergis Kumbasar’la söyleÅŸi de yer aldı.   

27 Mayıs’ta son bulacak 2. Tiyatro Günlerinde 18 Mayıs Cumartesi saat 20.00’da Güzelyurt Belediyesi Şehir Tiyatrosu, komedi türündeki Tersine Dünya isimli oyunuyla, 27 Mayıs Pazartesi saat 20.00’da Girne Belediyesi Tiyatro Toplulukları dram türündeki Shakespeare’in Hayaleti ile İskele AKM sahnesinde tiyatro severlerle buluşacak.

Ä°skele Belediye Tiyatrosu

Read 154 times

Copyright © 2024 Ä°skele Belediyesi. All Rights Reserved.

gorunum tasarim

oneri en


client portal