İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • İSKELE BELEDİYESİ’NİN DEPREMZEDELER İÇİN BAŞLATTIĞI YARDIM KAMPANYASI SÜRÜYOR
Pazartesi, 13 Şubat 2023 00:00

İSKELE BELEDİYESİ’NİN DEPREMZEDELER İÇİN BAŞLATTIĞI YARDIM KAMPANYASI SÜRÜYOR

35x26 yalnız değilsiniz3 kopya Large

 

İSKELE BELEDİYESİ’NİN DEPREMZEDELER İÇİN BAŞLATTIĞI YARDIM KAMPANYASI SÜRÜYOR
İSKELE BELEDİYESİ SAĞLIK BİRİMİ, DEPREMZEDELER İÇİN HAREKETE GEÇTİ
İSKELE’YE VE BÖLGELERİNE GELİP YERLEŞECEK DEPREMZEDELER İÇİN ÜCRETSİZ SAĞLIK VE UZMAN PSİKOLOG DESTEĞİ VERİLECEK
SADIKOĞLU: “YALNIZ DEĞİLSİNİZ, YANINIZDAYIZ”
Anavatan Türkiye’de 6 Şubat ve 7 Şubat tarihlerinde meydana gelen 2 büyük deprem felaketinin ardından vakit kaybetmeyerek depremzedelerin yaralarını bir nebze olsun sarmak için yardım kampanyası başlatan ve aralıksız olarak bu kampanyayı devam ettiren İskele Belediyesi, deprem bölgelerinden Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne gelerek İskele ve bölgelerine yerleşecek depremzedeler ve yakınları için ücretsiz sağlık hizmeti ve uzman psikolog desteği verecek.
İSKELE BELEDİYESİ SAĞLIK BİRİMİ, DEPREMZEDELER İÇİN HAREKETE GEÇTİ
Anavatan Türkiye’de Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinin ardından yardım kampanyası başlatarak, İskele ve bölge halkının İskele Belediyesi Kapalı Düğün Salonu’na ulaştırdığı yardımları, deprem bölgelerine KKTC başbakanlık AFAD Merkezi üzerinden ulaştıran İskele Belediyesi, depremden etkilenen vatandaşlar için başlattığı çalışmalarına İskele Belediyesi Sağlık Birimi’ni de dahil etti.
Şu ana kadar yaklaşık 4 TIR yardım malzemesini Anavatan Türkiye’ye gönderilmek üzere yetkililere teslim eden İskele Belediyesi’nin yardım kampanyası İskele Belediyesi Kapalı Düğün Salonu’nda 08.00 – 17.00 saatleri arasında devam ediyor.
İSKELE’YE VE BÖLGELERİNE GELİP YERLEŞECEK DEPREMZEDELER İÇİN ÜCRETSİZ SAĞLIK VE UZMAN PSİKOLOG DESTEĞİ VERİLECEK
İskele Belediyesi, deprem felaketinden olumsuz etkilenmeleri nedeniyle KKTC’ye gelerek İskele ve bölgelerine yerleşmeye başlayan depremzedelere kapılarını sonuna kadar açacak. İskele Belediyesi Sağlık Birimi, depremzedelere ve yakınlarına hem ücretsiz sağlık hizmeti sunacak hem de Uzman Psikolog desteği verecek.
İskele Belediyesi Sağlık Birimi’nden (fizik tedavi, diyetisyen, işitme uzmanı ve hemşire) ve Uzman Psikologdan yararlanmak isteyen afetzedeler doğrudan ya da yerleştikleri bölge muhtarları aracılığıyla İskele Belediyesi Sağlık Birimi’ne 05488101253 ve 0533 861 58 27 numaralı telefonlardan ulaşabilecekler. Söz konusu hizmet ise hafta içi her gün 08.00-15.00 saatleri arasında verilecek.
SADIKOĞLU: “YALNIZ DEĞİLSİNİZ, YANINIZDAYIZ”
Anavatan Türkiye Cumhuriyeti’nde meydana gelen deprem felaketi sonrası tüm birimleri, yardım kampanyasının sağlıklı bir şekilde sürdürülmesi için seferber eden İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, İskele Belediyesi Sağlık Birimi’ni de harekete geçirdi. Başkan Sadıkoğlu, konuyla ilgili açıklamasında Anavatan’ın acısını yüreğinde yaşadığını ifade etti ve İskele Belediyesi olarak üzerlerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını söyledi. Böylesi bir acıyı atlatabilmenin ancak ve ancak birlik ve beraberlikle mümkün olabileceğinin altını çizen Başkan Sadıkoğlu, İskele Belediyesi Sağlık Birimi’nin de bu noktada önemli bir sorumluluk üsteleneceğini belirtti. Sağlık Birimi bünyesinde yer alan hemşirelerin, fizyoterapist, diyetisyen ve işitme uzmanı(odyolog) ve Uzman Psikoloğun, depremzedelere ve yakınlarına ücretsiz hizmet vereceğini ifade eden Başkan Sadıkoğlu, İskele Belediyesi’nin her zaman depremzedelerin yanında olacağının mesajını verdi. Yalnız değilsiniz, yanınızdayız diyen Başkan Sadıkoğlu, açıklamasının sonunda ise deprem felaketinde hayatını kaybeden on binlerce cana Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa, büyük Türk Milletine de sabır diledi.
Okunma 563 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli