Ä°skele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • KÃœLTÃœR&SANAT GÃœNLERÄ° Ä°LE TÄ°YATRO GÃœNLERÄ° Ä°PTAL EDÄ°LDÄ°
Cumartesi, 18 Åžubat 2023 00:00

KÃœLTÃœR&SANAT GÃœNLERÄ° Ä°LE TÄ°YATRO GÃœNLERÄ° Ä°PTAL EDÄ°LDÄ°

FB IMG 1676732548785

 

KÃœLTÃœR&SANAT GÃœNLERÄ° Ä°LE TÄ°YATRO GÃœNLERÄ° Ä°PTAL EDÄ°LDÄ°

ETKİNLİKLERİN BÜTÇESİNİN BAĞIŞLANMASI KARARI ALINDI

Ä°skele Belediyesi, bu yıl Mart ayında yapmayı planladığı Kültür&Sanat Günleri ile Tiyatro Günlerini iptal etme kararı aldı. 8 Åžubat 2023 tarihli Ä°skele Belediyesi Meclis Toplantısında oybirliÄŸi ile alınan karar doÄŸrultusunda iptal edilen Kültür&Sanat Günleri için ayrılan bütçenin tamamının da Anavatan Türkiye Cumhuriyeti’nde yaÅŸanan ve on binlerce insanın yaÅŸamını yitirdiÄŸi deprem felaketinden etkilenen vatandaÅŸlara ulaÅŸtırılmak üzere toplanan yardım kampanyasına bağışlanma kararı alındı. Ä°skele Belediye BaÅŸkanı Hasan SadıkoÄŸlu BaÅŸkanlığında 8 Åžubat ÇarÅŸamba günü gerçekleÅŸen Meclis toplantısında alınan kararda ÅŸu ifadelere yer verildi: 

“Anavatan Türkiye Cumhuriyeti’nin KahramanmaraÅŸ ili merkezli ve 10 ilde ciddi yıkımların yaÅŸandığı depremden dolayı hayatını kaybeden insanlarımıza duyulan saygıdan dolayı Mart ayı içerisinde gerçekleÅŸtirilecek ‘Kültür Sanat Günleri’nin iptal edilmesine ve harcanacak bütçenin tümünün depremzedeler için harcanmasına oybirliÄŸi ile karar verilmiÅŸtir’ denildi. 

2 meclis üyesinin mazeretli olarak katılamadığı Meclis Toplantısında oybirliÄŸi ile iptal edilen Kültür&Sanat Günleri’nin 2024 yılı Mart ayında gerçekleÅŸtirilmesine de karar verildi.  

TÄ°YATRO GÃœNLERÄ° DE Ä°PTAL EDÄ°LDÄ°

Öte yandan İskele Belediyesi, Mart ayında İskele Belediye Tiyatrosu tarafından bu yıl 2’sini gerçekleştirmeyi planladığı Tiyatro Günleri’ni de iptal etme kararı aldı. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, konuyla ilgili açıklamasında, Anavatan Türkiye Cumhuriyeti’nde bu denli büyük bir felaket yaşanırken, etkinlik yapmayı uygun bulmadıklarını ifade etti. Açıklamasında bir kez daha Anavatan Türkiye Cumhuriyeti’nde, Melekler Takımı ve vatandaşlarımızın da bulunduğu on binlerce insanın yaşamını yitirdiği deprem felaketinden duyduğu üzüntüyü dile getirdi ve hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa, Türk Milleti’ne de baş sağlığı diledi.

Okunma 464 defa

Telif Hakkı © 2024 Ä°skele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli