İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Çarşamba, 12 Nisan 2023 00:00

KİLİTKAYALI KADINLAR, BAŞKAN SADIKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

 

 

KİLİTKAYALI KADINLAR, BAŞKAN SADIKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ
KİLİTKAYA KÖY KADIN KURSU KURSİYERLERİ, BAŞKAN SADIKOĞLU’NA TALEPLERİNİ İLETTİLER
SADIKOĞLU: “KADIN KURSUNUN GELİŞTİRİLMESİ İÇİN NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ”
İskele Belediyesi’ne bağlanan Kilitkaya Köyü kadınları, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu ziyaret ettiler. Kilitkaya Köy Kadın Kursu Eğitmeni Hülya Tekman’ın da eşlik ettiği kadınlar, köy kadın kurslarının geliştirilmesi talebini Başkan Sadıkoğlu’na ilettiler. İskele Belediyesi’ne bağlı köylerdeki köy kadın kurslarına, kadınların boş vakitlerini değerlendirebilmeleri ve aile ekonomisine katkıda bulunabilmeleri için ayrıca önem veren İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Kilitkaya Köy Kadın Kursu için de ne gerekiyorsa yapacaklarını ifade etti. Nazik ziyaretlerinden ötürü kadınlara teşekkür de eden Başkan Sadıkoğlu, kadınların ürettikçe güçlenmeye devam edeceklerini ifade etti.
KİLİTKAYA KÖY KADIN KURSU KURSİYERLERİ, BAŞKAN SADIKOĞLU’NA TALEPLERİNİ İLETTİLER
Kilitkaya Köy Kadın Kursu kursiyerleri; kendilerini geliştirmek, yeni bir şeyler öğrenmek ve boş vakitlerini değerlendirmek için gittikleri atıl durumda bulunan okul binasında faaliyet gösteren Kilitkaya Köy Kadın Kursu’nun daha modern bir yapıya ulaştırılması için İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu ziyaret ettiler.
Kilitkaya Köy Kadın Kursu eğitmeni Hülya Tekman’a ziyarette Kilitkayalı kadınlar Pembe Yahat, Zeynep Yahat, Selkan Zabitler,Ayten Kömürcügil,Nejla Zabitler, Leyla Yahat ve Meryem Misel eşlik etti.
SADIKOĞLU: “KADIN KURSUNUN GELİŞTİRİLMESİ İÇİN NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ”
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da nazik ziyaretlerinden ötürü Kilitkayalı kadınlara teşekkür etti. İskele ve civar köylerde yaşayan kadınların, günlük yaşamlarına renk katan, Kıbrıs Kültürünün en önemli parçası el işi sanatını öğrenmelerine olanak tanıyan köy kadın kurslarını desteklediklerini, Kilitkaya Köy Kadın Kursu için de ne gerekiyorsa yapacaklarını ifade etti.
Yaklaşık 15 kişinin haftada 3 gün eğitim gördüğü kursta folyodan lafkara işine çok sayıda Kıbrıs Kültürüne ışık tutan eserler üretiliyor.
Okunma 454 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli