İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • 103 YILDIR HEYECANLA VE GURURLA... İSKELE’DE 23 NİSAN ÇOŞKUSU İKİ AYRI TÖRENDE YAŞANDI
Pazar, 23 Nisan 2023 00:00

103 YILDIR HEYECANLA VE GURURLA... İSKELE’DE 23 NİSAN ÇOŞKUSU İKİ AYRI TÖRENDE YAŞANDI

FB IMG 1682265451031

 

103 YILDIR HEYECANLA VE GURURLA...

İSKELE’DE 23 NİSAN ÇOŞKUSU İKİ AYRI TÖRENDE YAŞANDI

Bu yıl 103. yıldönümünü kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İskele ’de coşku ile kutlandı. Atatürk Anıtı’nda başlayan tören, Cumhuriyet Stadyumu’nda devam etti. Törenlere; Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu, İskele Kaymakamı Ertuğrul Toroslu, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, KTBK adına Personel Albay Atakan Atasever, GKK adına Piyade Binbaşı Hüseyin Yayık, Milletvekili Hüseyin Çavuş Kelle, İskele Polis Müdür Vekili Rüstem Tunçtaşlı, Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı İskele Bölge Müdürü Cemal Betmezoğlu, siyasi parti temsilcileri, okullar, kurum kuruluş ve derneklerle birlikte çok sayıda öğrenci ve aileleri katıldı.

İLK TÖREN ATATÜRK ANITI’NDA

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Atatürk Anıtı’nda başladı ve Cumhuriyet Stadyumu’nda devam etti. Protokol sırasına göre Atatürk Anıtı’na çelenklerin konulmasıyla başlayan Atatürk Anıtı önündeki tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı eşliğinde bayrakların göndere çekilmesi ile son buldu. 

 

İSKELE CUMHURİYET STADYUMU ÇOCUKLARI AĞIRLADI

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 23 Nisan 1921’de dünya çocuklarına armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 103. yıldönümü kutlamalarının ikinci bölümü İskele Cumhuriyet Stadyumu’nda yapıldı. Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu, İskele Kaymakamı Ertuğrul Toroslu, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ile Şehit İlker Karter İlkokulu Müdürü Neriman Vamık ve Dr. Suat Günsel Devlet İlkokulu İskele Okul Müdürü Cenk Vamık’ın tören teftişi ve çocukların bayramını kutlamasıyla başlayan Cumhuriyet Stadyumu’ndaki ikinci tören de, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerin anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı eşliğinde bayrakların göndere çekilmesiyle devam etti. 

AİLELER CUMHURİYET STADYUMU’NA AKIN ETTİ

Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu ile Dr. Suat Günsel Devlet İlkokulu İskele Okul Müdürü Cenk Vamık’ın açılış konuşmasını yaptığı İskele Cumhuriyet Stadyumu’ndaki törende Türk Çocuğunun Andı isimli şiirin okumasıyla devam etti. Resmi geçidin ardından ise tören; şiirlerin okunması ve dans gösterilerinin yapılmasıyla son buldu. Törenlere çocukların aileleri de yoğun ilgi gösterdi.

Okunma 492 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli