İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Pazartesi, 08 May 2023 00:00

İSKELE VE KKTC, FİNİKE’DE TANITILIYOR

FB IMG 1683563441518

 

İSKELE VE KKTC, FİNİKE’DE TANITILIYOR

Kültürü, sanatı, halk dansları, yemenisi, oyması ve daha nicesi. İskele Belediyesi’nin kardeş şehri Finike Belediyesi, İskele Belediyesi için Finike Belediyesi Kültür Evi içerisinde stant kurdu. Gün içerisinde Finike Belediyesi Kültür Evi'ni ziyaret eden yerli ve yabancı turistlere özelde İskele’nin genelde ise Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin tanıtıldığı stantta, İskele Belediyesi Halk Dansları Topluluğu öne çıkıyor. İskele Belediyesi Kültür, Sanat ve Dış ilişkiler Danışmanı aynı zamanda İskele Belediyesi Halk Dansları Topluluğu Yönetmeni Özlem Kadirağa tarafından özenle hazırlanan İskele ve KKTC kültürüne ait eser ve ürünlerin yer aldığı stant, Finike’de ziyaretçilerini de ağırlamaya başladı. 

Bu vesileyle Kardeş Şehrimiz Finike Belediyesi’ne, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi’ye, İskele Belediyesi’ne ait oluşturdukları stanttan ötürü sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Okunma 447 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli