İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Perşembe, 15 Haziran 2023 00:00

El EMEĞİ GÖZ NURU ESERLER GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

FB IMG 1686840385128

 

El EMEĞİ GÖZ NURU ESERLER GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

KİLİTKAYA KÖY KADIN KURSUNDA DA SERGİ HEYECANI YAŞANDI

İskele ve köylerinde faaliyet gösteren köy kadın kurslarında yapılan el emeği göz nuru eserler, sergi ile taçlandırılmaya devam ediyor. Sergi heyecanının yaşandığı bir diğer nokta ise Kilitkaya Köyü oldu. Kilitkaya Köy Kadın Kursu’nda eğitim gören kadınların 1 yıl boyunca ürettiği el emeği göz nuru eserlerin yer aldığı sergi dün akşam (14 Haziran) düzenlenen törenle açıldı. Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ile Kilitkaya Köyü Muhtarı Hamide Kanizi Kömürcügil ile kursta eğitim gören kadınlar ve ailelerin yanı sıra köy halkı katıldı. 

KİLİTKAYA KÖY KA0DIN KURSUNDA DA SERGİ HEYECANI YAŞANDI

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki Teknik Öğretim Dairesi’ne bağlı Hülya Tekmanoğlu eğitmenliğindeki Kilitkaya Köy Kadın Kursu’nun 1 yıllık çalışmasının yer aldığı sergisi açıldı. 

Seramikten kozaya, lapta işinden alüminyum ve folyo evanın yanı sıra geri dönüşüm malzemelerinin kursta eğitim gören 12 kadın tarafından değerlendirildiği çalışmalar el emeği göz nuru eserlerin yer aldığı sergiyle taçlandırıldı. Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu ile İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da kurs eğitmeni Hülya Tekmanoğlu ve kadınlar tarafından açılışı gerçekleştirilen sergiyi gezerek, çalışmaları yerinde inceledi. 

İskele Belediyesi’nin de katkılarıyla açılışı gerçekleştirilen serginin açılışında kadınlar, maddi ve manevi desteklerinden ötürü İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na kendi el emekleriyle hazırlanan hediyeleri takdim ettiler.

Okunma 342 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli