İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Cumartesi, 24 Haziran 2023 00:00

GENÇLER BİRLİĞİ SPOR KULÜBÜ BAŞARIYA DOYMUYOR

IMG 20230624 WA0000

 

GENÇLER BİRLİĞİ SPOR KULÜBÜ BAŞARIYA DOYMUYOR

ŞAMPİYON BASKETBOL A TAKIMI, BAŞKAN SADIKOĞLU’NA MADALYA TAKDİM ETTİ

Son dönemde başarılarıyla adından söz ettiren, İskele’yi gururlandıran Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü, başarılarına her geçen gün yenilerini ekliyor. Geçtiğimiz haftalarda yeniden 1. lige yükselme başarısı göstererek İskele’ye büyük bir heyecan ve gurur yaşatan Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü’nün ardından kulüp bünyesine yakın zamanda dahil olmasına rağmen büyük bir başarı göstererek şampiyon olan Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü Basketbol A takımı, özel bir gecede başarısını kutladı. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun da katıldığı gecede kulüp tarafından Başkan Sadıkoğlu’na 2022-2023 yılı Basketbol Açılış Ligi Kupası” madalyası ile şampiyon Caesar Larnaka Gençler Birliği Erkek A takımının fotoğrafı takdim edildi. 

LARNAKA GENÇLER BİRLİĞİ SPOR KULÜBÜ, BASKETBOLDAKİ İDDİASINI DA ORTAYA KOYDU

Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü’nün Şampiyon Basketbol A takımı Caesar Larnaka Gençler Birliği ve Yönetim Kurulu üyeleri İskele Belediyesi Piknik Restoran’da ir araya geldi. Geceye İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, LGBSK As Başkanı Mustafa Kabasakal, Yönetim Kurulu üyeleri, Koçlar Hasan Kasap, Dmitry Palschuk ile Basketbol A takımı oyuncuları katıldı.

SADIKOĞLU: BASKETBOL VE FUTBOLDAKİ BAŞARILARIYLA GURUR DUYDUK 

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu gecede yaptığı konuşmada Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübünün önemli bir yapılanma içinde olduğunu belirtti ve basketbol ve futboldaki başarıların bütün İskele’yi gururlandırdığını ifade etti. Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü Yönetim Kurulu’nun iyi bir takım olmayı başardığını ve 3 olimpik branşta Futbol, Basketbol ve yüzmede aynı anda önemli başarılara imza atmayı başardığını söyleyen Başkan Sadıkoğlu, yönetim kuruluna ve oyunculara başarılarından dolayı teşekkür etti.

ŞAMPİYON BASKETBOL A TAKIMI, BAŞKAN SADIKOĞLU’NA MADALYA TAKDİM ETTİ

Gecede İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na kulübe yaptığı katkılardan dolayı hatıra olarak “2022-2023 yılı Basketbol Açılış Ligi Kupası” madalyası ile şampiyon Caesar Larnaka Gençler Birliği Erkek A takımının fotoğrafı da takdim edildi.

Okunma 326 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli