Cuma, 07 Temmuz 2023 00:00

SEVGİNİN BAHÇESİ SINIRSIZ YEŞİLSE

358425783 660938739406776 137108163483796734 n

SEVGİNİN BAHÇESİ SINIRSIZ YEŞİLSE
SEVDAMIZ İSKELE’YE DE EN ÇOK YEŞİL YAKIŞIR!
İskele ve köylerine yaptıkları dokunuşlarla, yeşilin her tonunu, rengarenk çiçekleri toprakla buluşturan İskele Belediyesi Park-Bahçe Birimimiz, İskele’mizi güzelleştirmeye devam ediyor. Sevginin bahçesi sınırsız yeşilse, sevdamız İskele’ye de en çok yeşil yakışır diyen birimimiz, İskele ve köylerinin yanı sıra yeşilin ve mavinin buluştuğu, mevsim gözetmeksizin çok sayıda yerli ve yabancı turisti ağırladığımız İskele Belediyesi Halk Plajı’na giden her yolu güzelleştiriyor, bunun için de yoğun çaba sarfediyor. Geçtiğimiz aylarda Cortada önünden başlayıp, Doktorlar Sitesi önüne kadar yaklaşık 1 km’lik alanda peyzaj çalışması başlatan ekibimiz, alt yapısını oluşturduğu sulama sisteminin ardından ekimini yaptığı 3500 metrekarelik çimden başarılı sonuç aldı. Şimdilerde yemyeşil olan söz konusu bölgedeki peyzaj çalışmamız agastrum ağacının dikimiyle devam edecek.