Çarşamba, 18 Ekim 2023 00:00

ÜRETEN KADINLARA DESTEĞİMİZ SÜRÜYOR
KİLİTKAYA KÖY KADIN KURSUNDA KADINLAR ÜRETİYOR
BAŞKAN SADIKOĞLU, KİLİTKAYA KÖY KADIN KURSU’NU ZİYARET ETTİ
İskele ve köylerinde aktif olarak çalışmaların sürdüğü köy kadın kurslarına maddi ve manevi her türlü katkıyı veren İskele Belediyesi, üreten, ürettikçe kendine güveni artan, güçlenen, ürettikleriyle aile bütçesine katkıda bulunan kadınları desteklemeye de devam ediyor. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da her fırsatta, üreten kadınlarla bir araya gelmek için köy kadın kurslarını ziyaret ediyor. Başkan Sadıkoğlu, bu kapsamda, Kilitkaya Köy Kadın Kursu’nu ziyaret ederek, burada eğitim gören kadınlarla bir araya geldi.
KİLİTKAYA KÖY KADIN KURSUNDA KADINLAR ÜRETİYOR
İskele Belediyesi, İskele ve köylerinde yaşayan kadınların, günlük yaşamlarına renk katan, Kıbrıs Kültürünün en önemli parçası el işi sanatını öğrenmelerine olanak tanıyan köy kadın kurslarını desteklemeye devam ediyor. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Kilitkaya’da faaliyet gösteren, kadınların bir araya gelip, el emeği göz nuru eserler çıkardığı kadın kursunu ziyaret etti.
SADIKOĞLU: ÜRETEN KADINLARIMIZIN HER DAİM YANINDA OLACAĞIZ”
Eğitmen Hülya Tekmanoğlu öncülüğünde faaliyetlerini sürdüren Köy Kadın Kursundaki kadınlarla bir araya gelme fırsatı bulan Başkan Sadıkoğlu, buradaki konuşmasında Kilitkaya Köy Kadın Kursu’nu daha ileriye taşımak için ellerinden gelen tüm katkıyı yapacaklarını ifade etti. Kursun faaliyetleri hakkında eğitmen Tekmanoğlu’ndan bilgi de alan Başkan Sadıkoğlu, üreten kadınları desteklemeye devam edeceklerini, ürettikçe kendine olan güveni artan, ayakları üzerine daha sağlam basan kadınların her daim yanında olacaklarını ifade etti.