İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Çarşamba, 01 Kasım 2023 00:00

SPORA VE SPORCUYA DESTEĞİMİZ SÜRÜYOR

FB IMG 1698863292465

 

SPORA VE SPORCUYA DESTEĞİMİZ SÜRÜYOR

LGBSK, BAŞKAN SADIKOĞLU’NA KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

SADIKOĞLU: “GENÇLİK AÇISINDAN SPORTİF FAALİYETLERE ÖNEM VERİYORUZ” 

Son dönemde başarılarıyla adından söz ettiren, yeniden 1. lige yükselerek İskele’yi gururlandıran Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü, bünyesinde bulundurduğu futbol ve basketbol takımı ile çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kulüp bünyesinde henüz yeni olmasına rağmen geçtiğimiz aylarda 2022-2023 yılı Basketbol Açılış Ligi Kupasını kaldıran Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü Basketbol A takımı yönetimi, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu makamında ziyaret etti. 

Yönetim Kurulu Üyeleri Erkut Yılmabaşar, Kemal Boyacı ve Fatma Yahyalar, nezaket ziyaretinde bulundukları İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na, kulüplerine yapmış olduğu katkı ve her zaman maddi, manevi yanlarında hissettikleri için teşekkür ettiler.

SADIKOĞLU: “GENÇLİK AÇISINDAN SPORTİF FAALİYETLERE ÖNEM VERİYORUZ” 

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu kabuldeki konuşmasında, nazik ziyaretlerinden ötürü kulübe teşekkür etti. Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü çatısı altında faaliyetlerimi sürdüren basketbol ve futbol takımlarının başarılarıyla gururlandıklarını ifade eden Başkan Sadıkoğlu, bu başarılara yenilerini eklemek için desteklerinin süreceğini söyledi. Spora ve sporcuya ayrıca önem verdiklerini de ifade eden Başkan Sadıkoğlu, bölge gençliği açısından sportif faaliyetlerin son derece önemli olduğunun altını çizdi.

Okunma 318 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli