İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • KEMPO MİLLİ TAKIM KAFİLESİNDEN 3 SPORCU AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU
Cuma, 03 Kasım 2023 00:00

KEMPO MİLLİ TAKIM KAFİLESİNDEN 3 SPORCU AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

IMG 20231103 WA0006

 

KEMPO MİLLİ TAKIM KAFİLESİNDEN 3 SPORCU AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

FEDERASYON BAŞKANI VE SPORCULAR BAŞKAN SADIKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

SADIKOĞLU: SPORDA ELDE EDİLEN BAŞARILAR GÖĞSÜMÜZÜ KABARTIYOR

7-14 Ekim tarihleri arasında Antalya’da yapılan Kempo Federasyonu Avrupa ve Asya şampiyonasına katılarak ülkeye başarılarla dönen KKTC Kempo Savunma Sporları Federasyonu Milli Takım kafilesi elde ettiği başarıları paylaşmak için kendilerine her zaman maddi ve manevi destek olan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu makamında ziyaret etti. 

KKTC KEMPO SAVUNMA SPORLARI FEDERASYONU, ANTALYA’DAN 13 MADALYA İLE DÖNDÜ 

KEMPO MİLLİ TAKIM KAFİLESİNDEN 3 SPORCU AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

KKTC Kempo Savunma Sporları Federasyonu Başkanı Mehmet İngeç, kendilerine her zaman destek olan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na teşekkür ettiği konuşmasında, federasyonun faaliyetleri hakkında da bilgi verdi. Antalya’da gerçekleştirilen yaklaşık 60 ülkeden 220 sporcunun katıldığı şampiyonada KKTC olarak mücadele ettiklerini belirten İngenç, bu mücadele neticesinde ise 3 Avrupa Şampiyonluğu elde ettiklerini açıkladı.

KKTC Kempo Savunma Sporları Federasyonu Başkanı Mehmet İngeç’e ziyaretinde antrenör Cuma Öztürk, sporcular Lalin Ünlüsoy, Nehir Perçin, Büşra Turan, Kemal Delibaş, Arda Tiryaki eşlik etti. 

SADIKOĞLU: SPORDA ELDE EDİLEN BAŞARILAR GÖĞSÜMÜZÜ KABARTIYOR

Antalya’da gerçekleştirilen Kempo Federasyonu Avrupa ve Asya şampiyonasında büyük bir başarıya imza atarak 3 altın 3 gümüş ve 7 bronz madalya kazanan milli takım kafilesini kabulünde konuşan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da, sporda elde edilen her bir başarının göğüsleri kabarttığını ifade etti, gençlerle gurur duyduğunu söyledi. Avrupa Şampiyonu olan Arda Tiryaki, Kemal Delibaş ve Lalin Ünlüsoy ile dereceye giren sporcular Büşra Turan ve Nehir Perçin’i tebrik eden Başkan Sadıkoğlu, federasyon nezdinde tüm sporculara başarılarının devamını diledi.

Okunma 284 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli