İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • CIOFF KUZEY KIBRIS, ÜYE FESTİVALLERE BELGELERİNİ TAKDİM ETTİ
Perşembe, 25 Ocak 2024 00:00

CIOFF KUZEY KIBRIS, ÜYE FESTİVALLERE BELGELERİNİ TAKDİM ETTİ

 

422361112 795594199274562 3313329428302602198 n

CIOFF KUZEY KIBRIS, ÜYE FESTİVALLERE BELGELERİNİ TAKDİM ETTİ
İSKELE BELEDİYESİ HALK DANSLARI TOPLULUĞU RECOGNISE BELGESİNİ ALMAYA HAK KAZANDI
TOPLULUK ADINA BELGEYİ, İSKELE BELEDİYESİ İDARİ SORUMLU GÜLGÜN DARGIN ALDI
BASIN BİRİMİ PERSONELİ EBRU KIRMIZI’YA TAKDİR ÖDÜLÜ TAKDİM EDİDİ
Katıldığı her platformda özelde İskele’yi genelde KKTC’yi tanıtan, uluslararası arenada ay yıldızlı bayrağımızı gururla dalgalandırmayı başaran İskele Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, 2004 yılından bu yana üyesi olduğu Uluslararası Dünya Halk Dansları ve Geleneksel Sanatlar Organizasyon Birliği CIOFF’ta aktif bir şekilde faaliyetlerini sürdürüyor. CIOFF Kuzey Kıbrıs da KKTC’de üyesi olan festivallere Recognise(CIOFF tarafından tanınan) belgelerini takdim etti.
İSKELE BELEDİYESİ HALK DANSLARI TOPLULUĞU RECOGNISE BELGESİNİ ALMAYA HAK KAZANDI
Genel merkezi İskele Belediyesi olan CIOFF Kuzey Kıbrıs, dün (24 Ocak) İskele AKM’de belge takdim töreni düzenledi. Törene İskele Belediyesi Halk Dansları Topluluğu
Uluslararası FOGEM Summer Joy Çocuk Halk Dansları Festivali, Uluslararası Mehmetçik Büyükkonuk Belediyesi Golden Grape Halk Dansları Festivali, Uluslararası Tatlısu Belediyesi Halk Dansları Festivali ile MEB Uluslararası 23 Nisan Çocuk Halk Dansları Festivali yetkilileri katıldı.
Düzenlenen törende İskele Belediyesi Halk Dansları Topluluğu Yönetmeni aynı zamanda CIOFF Kuzey Kıbrıs Başkanı olan Özlem Kadirağa, 2004 yılında CIOFF’a katılan,2013 yılından itibaren de CIOFF Festivali olarak kabul edilen İskele Belediyesi Halk Dansları Topluluğu’na belgesini eğitmen aynı zamanda İskele Belediyesi İdari Sorumlu Gülgün Dargın’a takdim etti.
BASIN BİRİMİ PERSONELİ EBRU KIRMIZI’YA TAKDİR ÖDÜLÜ TAKTİM EDİDİ
Öte yandan belge takdim töreninde İskele Belediyesi Basın Birimi personeli Ebru Kırmızı da onurlandırıldı. CIOFF Kuzey Kıbrıs Başkanı Özlem Kadirağa, törene katılarak halk dansları ekibi adına belgesini alan Mehmetçik Büyükkonuk Belediye Başkanı Dr. Fatma Çimen Tuğlu ile birlikte Ebru Kırmızı’ya geçtiğimiz yıl Yunanistan’ın Corfu Adası’nda düzenlenen CIOFF Akdeniz Ülkeleri Halk Dansları Festivali’nin logo çalışmalarına katkı koyması nedeniyle takdir ödülü takdim etti.
Okunma 510 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli