Perşembe, 18 Nisan 2024 00:00

ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ
İSKELE BELEDİYESİ BÖLGE OKULLARINDAKİ ÇOCUKLARA YÖNELİK ÇOCUK ŞENLİĞİ DÜZENLEDİ
İKİ GÜN SÜREN ŞENLİKTE ÇOCUKLAR UNUTULMAZ ANLAR YAŞADI
İskele’de çocuk bayramı ruhu günler öncesinde başladı. İskele Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde çocukların yüzünü güldürdü.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı öncesi 16-17 Nisan tarihleri arasında Çocuk Şenliği düzenleyen İskele Belediyesi, İskele bölgesindeki okullarda okuyan çocukların keyifli vakit geçirmesine olanak sağladı. İskele Belediyesi Halk Plajı’nda bulunan Lunaparka ücretsiz girişin sağlandığı şölende çocuklara dondurma ve atıştırmalıklar edildi. Öte yandan Ötüken’de bulunan Millî Eğitim Bakanlığı’na bağlı Özel Eğitim Okulu’ndaki çocuklar da unutulmadı. İskele Belediyesi eğlenceyi okula taşıdı.
İSKELE BELEDİYESİ BÖLGE OKULLARINDAKİ ÇOCUKLARA YÖNELİK ÇOCUK ŞENLİĞİ DÜZENLEDİ
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, günler öncesinden İskele’de coşkuyla kutlanmaya başladı. İskele Belediyesi 16-17 Nisan tarihleri arasında İskele Belediyesi sınırlarında bulunan kreş, anaokul, ilkokul ve özel eğitimde eğitim gören yüzlerce çocuğa, bayram coşkusunu erken yaşattı. Kendileri için özel hazırlanan şölene katılan çocuklar gönüllerince eğlenirken, yüzlerindeki mutluluk görülmeye değerdi.
ÇOCUK ŞENLİĞİ, ÖTÜKEN ÖZEL EĞİTİM OKULU’NA DA TAŞINDI
İskele Belediyesi Halk Plajı’nda bulunan Lunapark alanında 2 gün boyunca süren Çocuk Şenliğinde, Ötüken Özel Eğitim Okulu’nda eğitim gören çocuklar da unutulmadı. İskele Belediyesi eğlenceyi okula taşıdı.