İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Cuma, 18 May 2018 00:00

GENÇLİK ŞÖLENİ 21 YAŞINDA

32740850 2549598815264665 2820432270832173056 o

İskele Belediyesi Halk Dansları Topluluğu tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen Gençlik Şöleni dün (17 Mayıs) akşam 21. yaşını kutladı. İskele Dr. Fazıl Küçük Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen şölene, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ve meclis üyelerinin yanı sıra Gençlik Dairesi Müdürü Şifa Çolakoğlu, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve aileler katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen şölen İskele Belediyesi Halk Dansları Topluluğu Yönetmeni Özlem Kadirağa tarafından yapılan açılış konuşmasıyla devam etti.

KADİRAĞA: “MÜSLÜMAN TOPRAKLARINDA AKAN KAN SON BULSUN”
Konuşmasına, son yılların en büyük can kan kaybının yaşandığı Filistin’de ki insanlık dramına değinerek başlayan İskele Belediyesi Halk Dansları Topluluğu Yönetmeni Özlem Kadirağa, devamında şunlara yer verdi: “Filistin topraklarında, Gazze Şeridinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen şiddet olaylarında, İsrail askerleri tarafından, acımasızca hayattan koparılan canlara Allah’tan rahmet, yararlılara da acil şifalar diliyorum. Temennimiz o dur ki, bu insanlık dramı ve Müslüman topraklarında akan kan bir an önce son bulsun” dedi.

KADİRAĞA: ‘‘19 MAYIS GENÇLİK, GENÇLİK GELECEK DEMEKTİR’’
Kadirağa konuşmasının devamında ise gençlerin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını kutladı: “19 Mayıs, sadece Türk milli kurtuluş hareketinin başlangıcı değil, yeni Türk devletinin de çağdaş değerlerle milletler ailesi içerisinde yerini almasının adıdır. 19 Mayıs gençlik, gençlik gelecek demektir. Türk genci, Türk İstiklali ve Türk Cumhuriyeti’nin yılmaz bekçisi, bugün ve yarınların tek ve en büyük güvencesidir. Bugün de vazgeçilmez güç kaynağımız olan milli iradenin yaşatılması için hepimize özellikle de siz gençlere büyük görevler düşmektedir. Unutmayınız ki sizler, Atatürk’ün eserlerinin temel taşısınız, unutmayınız ki vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır.”

KADİRAĞA: “EĞİTİME VERDİĞİ DESTEK İÇİN SADIKOĞLU VE MECLİS YELERİNE TEŞEKKÜR EDERİM” 
İskele Belediyesi Halk Dansları Topluluğu Yönetmeni, konuşmasının sonunda ise eğitime verdikleri destek ve İskele’nin hak ettiği yere gelmesi için yaptıkları çalışmalarından dolayı İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ve meclis üyelerine teşekkür etti

ÇOLAKOĞLU: “GENÇLERİN KENDİLERİNİ YETİŞTİRMELERİNE İHTİYACIMIZ VAR”
21. Gençlik Şöleni’ne katılarak gençlere seslenen Gençlik Dairesi Müdürü Şifa Çolakoğlu ise Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Cumhuriyeti biz kurduk, onu yaşatacak ve yüceltecek olan sizsiniz’ sözünden hareketle gençlerin kendilerini çok iyi şekilde yetiştirmelerine ihtiyaç duyduklarını söyledi. “Kendinize zaman ayırınız, kendinizi geliştiriniz, Atatürk’ü anlamaya çalışınız onun fikirlerinden feyz alınız böylelikle en güzel şekilde onu yaşatacağınıza inanıyorum” diyen Çolakoğlu bu güzel organizasyon için emeği geçen herkese teşekkür etti.

GENÇLER MARİFETLERİNİ SERGİLEDİ 
Konuşmaların ardından tören İskele Belediyesi Yıldızlar Halk Dansları Topluluğu ve Karadeniz Derneği Kuzeyin Yıldızları Horon Ekibi’nin yanı sıra Bekirpaşa Lisesi, Erenköy Lisesi, Dipkarpaz Recep Tayyip Erdoğan Ortaokulu, Karpaz Meslek Lisesi’nin sunduğu birbirinden keyifli dans gösterileri ile son buldu. Şölende ayrıca etkinliğe katılan okul idarecilerine katılım belgesi ile plaket verildi.

Okunma 2027 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli