İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Pazartesi, 12 Temmuz 2021 00:00

YİNE NEFESLERİ KESTİLER

215531493 3641382632752939 488184357163102855 n

 

YİNE NEFESLERİ KESTİLER
12. İSKELE RALLİSİ’NİN ŞAMPİYONLARI BULUTOĞLULARI-YÜCENER İKİLİSİ OLDU
İSKELE RALLİSİ, İSKELE BELEDİYESİ HALK PLAJI’NDAKİ ÖDÜL TÖRENİ İLE SON BULDU
Geçtiğimiz yıl koronavirüs salgınından ötürü uygulanan yasaklar kapsamında yapılamayan İskele Rallisi, bu yıl, meraklıların bir kez daha nefeslerini kesti. Tam 11 yıldır Geleneksel İskele Festivali kapsamında düzenlenen ve festivalin olmazsa olmazları arasına girmeyi başaran İskele Rallisi’nin 12.’si 10-11 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşti. Birinciler, kendilerini ilk günden ilan etti. Rallinin birinci günü olan 10 Temmuz’daki parkurları birincilikte bitiren Mustafa Bulutoğluları-Mustafa Yücener, rallinin ikinci gününde de iddiasını sürdürerek 12. İskele Rallisi’nin şampiyonu olmayı başardılar.
TOZU DUMANA KATTILAR
11. yıldır Geleneksel İskele Festivali bünyesinde yapılan İskele Rallisi, bir yıllık mecburi aranın ardından, bu yıl 12.’si ile bir kez daha hız tutkunlarına unutulmaz anlar yaşattı. Yüreklerin ağıza geldiği her etabıyla nefes kesen 24 ekibin yarıştığı, İskele Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’nun organize ettiği Basel Holding Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonası 3. Etap Yarışı’nın startını ise İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu verdi.
12. İSKELE RALLİSİ’NİN ŞAMPİYONLARI BULUTOĞLULARI-YÜCENER İKİLİSİ OLDU
İskele Belediyesi’nin ev sahipliği ve ana sponsorluğunda gerçekleşen 12. İskele Rallisi’nin kazananı ilk günden belli oldu. Kıyasıya yarışlara ev sahipliği yapan Rallinin kazananları Mustafa Bulutoğluları-Mustafa Yücener ikilisi oldu. İskele Rallisi’ni ikinci sırada Deniz Fahri - Serhan Tan ikilisi tamamlarken üçüncülük ise Rauf Denktaş-Mehmet Mişon ikilisinin oldu.
İSKELE RALLİSİ, İSKELE BELEDİYESİ HALK PLAJI’NDAKİ ÖDÜL TÖRENİ İLE SON BULDU
Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu tarafından düzenlenen 2021, Ralli Şampiyonası üçüncü yarışı olan 12. İskele Rallisi’nin ödül töreni ise İskele Belediyesi Halk Plajı’nda yapıldı. Birinciler Mustafa Bulutoğluları-Mustafa Yücener ikilisi şampiyonluk kupasını İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun elinden aldılar. Yarışlarda birinci gelen Mustafa Bulutoğluları’nı, ödül töreninde, oğlu ve babası, LTB Eski Başkanı Cemal Bulutoğluları da yalnız bırakmadı. Ödül törenine Kıbrıs Türk Otomobil Kurumu Başkanı Tigin Kişmir’in yanı sıra hız tutkunları da katıldı.
Okunma 933 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli