İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Cuma, 16 Temmuz 2021 00:00

KADIN KURSİYERLERE SERTİFİKALARI VERİLDİ

216267739 3644918455732690 7467163212601819493 n

 

KADIN KURSİYERLERE SERTİFİKALARI VERİLDİ
TÖRENE BAYINDIRLIK VE ULAŞTIRMA BAKANI CANALTAY DA KATILDI
İSKELE BELEDİYESİ AS BAŞKANI HURİYE KAŞER DE KADINLARA SERTİFİKALARINI TAKDİM ETTİ
İSKELE BELEDİYESİ ASBAŞKANI KAŞER: “İSKELE BELEDİYESİ OLARAK KADINLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”
Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı(TİKA)’nın ülkemizdeki kadın girişimcilerin üretimde yer alabilmelerine ve kadın istihdamına katkı sağlamak amacıyla başlattığı destek programları devam ediyor.
Antik Mağusa Vakfı işbirliğinde, İskele Belediyesi’nin de ev sahipliğinde, İskele Bölgesindeki kadın girişimcilere yönelik düzenlenen destek programı tamamlandı. Programa katılan kursiyerlere katılım belgeleri düzenlenen törenle takdim edildi.
İskele Belediyesi Kültür Evi önünde sosyal mesafe ve maske kuralına uygun olarak düzenlenen sertifika törenine Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Resmiye Canaltay da katıldı. İskele Kaymakamı Ertuğrul Toroslu, İskele Belediyesi Asbaşkanı Huriye Kaşer ve Meclis Üyesi Sefa Kurukafa tarafından karşılanan Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Canaltay, buradaki konuşmasında kadın emeği olmadan bir toplumun ileri gitmesinin mümkün olmadığını ifade etti.
İSKELE BELEDİYESİ ASBAŞKANI KAŞER: “İSKELE BELEDİYESİ OLARAK KADINLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”
Geçtiğimiz yıl Asbaşkanlığa getirilen İskele Belediyesi Asbaşkanı Huriye Kaşer ise konuşmasında, programın gerçekleşmesinde emeği geçen, TİKA’ya ve Antik Mağusa Vakfı’na teşekkür etti. İskele Belediyesi olarak böylesi önemli bir organizasona ev sahipliği yapmaktan bir kadın olarak onur duyduğunu da ifade eden Kaşer, kadınların her zaman desteklenmesi gerektiğini söyledi, İskele Belediyesi olarak da kadınların yanlarında olduklarının altını çizdi.
İskele Belediyesi Kültür Evi önündeki sertifika töreni, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Resmiye Canaltay, İskele Kaymakamı Ertuğrul Toroslu, İskele Belediyesi Asbaşkanı Huriye Kaşer ile Meclis Üyesi Sefa Kurukafa’nın kursa katılan kadınlara sertifikalarını vermesi ile son buldu.
Okunma 936 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli