İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Pazartesi, 18 Temmuz 2022 00:00

TOZU DUMANA KATTILAR, NEFES KESTİLER

FB IMG 1658156908370

 

TOZU DUMANA KATTILAR, NEFES KESTİLER 

13. İSKELE RALLİSİ’NİN KAZANANALARI KALFAOĞLU-ÖZERDEM İKİLİSİ OLDU

KADIN CO-PİLOT BİRİNCİSİ AYŞE ALPTÜRK MACİLA OLDU

2 GÜN SÜREN İSKELE RALLİSİ, İSKELE BELEDİYESİ HALK PLAJI’NDAKİ ÖDÜL TÖRENİ İLE SON BULDU 

İskele Festivali’nin olmazsa olmazı İskele Rallisi, bu yıl İskele Belediyesi Yaz Şenlikleri’nde yapıldı. 2 gün süren ve bu yıl 13. ‘sü düzenlenen İskele Rallisi’nde yine tozu dumana kattılar, yine nefes kestiler. 13. İskele Rallisi’nin kazananı ise ilk gün birinciliği elden bırakmayan Kalfaoğlu-Özerdem ikilisi oldu. İkili, İskele Rallisi’nde ilk kez kupa kaldırmanın da heyecanını yaşadı. 

TOZU DUMANA KATTILAR

Bu yıl 13.’sü ile bir kez daha hız tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatan İskele Rallisi, yüreklerin ağıza geldiği her etabıyla nefes kesti. 8 etaptan oluşan ve 11 ekibin yarıştığı rallinin startı, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu tarafından verildi. Deyim yerindeyse tozu dumana katan ekipler, akşam karanlığında 2 kez art arda 7,80 kilometrelik Ardahan Etabı’nın geçti. Toz bulutlarının ekipleri zorladığı gece etaplarının ardından ekipler Pazar günü Topçuköy, Sınırüstü ve İskele bölgelerinde, aynı isimlerle hazırlanan 3 etap ikişer kez art arda geçtiler. Sıcak havaya rağmen oldukça kalabalık bir seyirci topluluğunun takip ettiği rallide 11 ekip start aldı fakat 8 ekip finişe ulaşabildi.

13. İSKELE RALLİSİ’NİN KAZANANALARI KALFAOĞLU-ÖZERDEM İKİLİSİ

KADIN CO-PİLOT BİRİNCİSİ AYŞE ALPTÜRK MACİLA OLDU

Birinciler, kendilerini ilk günden ilan etti. Rallinin birinci günü olan 16 Temmuz’da gece parkurlarını birincilikte bitiren Barış Kalfaoğlu-Ahmet Özerdem ikilisi rallinin ikinci günü olan 17 Temmuz’da da iddiasını sürdürdüler, 13. İskele Rallisi’nin şampiyonu olmayı başardılar. İskele Rallisi’ni ikinci sırada Halik Mulla- Mehmet Çağla ikilisi tamamlarken üçüncülük ise Mehmet Çocuk- İrfan Topçu ikilisinin oldu. 

Genel Klasman dördüncüsü olan Kıbrıs Online Rally Team’den Mehmet Kamiloğlu-Ahmet Gürün ikilisi, Sınıf 2’de birinci olurken, genel klasman beşincisi olan Edim Macila-Ayşe Alptürk Macila ikilisi Sınıf R birincisi olan ekip oldu. Ayşe Alptürk Macila ayrıca Kadın Co-pilot birinciliği kupasını da aldı.

İSKELE RALLİSİ, İSKELE BELEDİYESİ HALK PLAJI’NDAKİ ÖDÜL TÖRENİ İLE SON BULDU 

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu tarafından, İskele Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen 2022, Ralli Şampiyonası üçüncü yarışı olan 13. İskele Rallisi’nin ödül töreni ise İskele Belediyesi Halk Plajı’nda yapıldı. Birinciler Barış Kalfaoğlu-Ahmet Özerdem ikilisi şampiyonluk kupasını İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun elinden aldılar. Ödül törenine Kıbrıs Türk Otomobil Kurumu Başkanı Tigin Kişmir’in yanı sıra hız tutkunları da katıldı.

Okunma 593 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli