Çarşamba, 09 Kasım 2022 00:00

HAYIRLI OLSUN #KAPLICA

YENİ BAĞLANAN KÖYLERE HİZMET GÖTÜRMEYE DEVAM EDİYORUZ

SAĞLIK BİRİMİMİZİN EVDE SAĞLIK HİZMETİ KAPLICA’DAYDI

İskele Belediyesi Sağlık Birimi, İskele Belediyesi’ne yeni bağlanan Kaplıca Köyü’nde de hizmet vermeye başladı. Evde Sağlık Hizmetini, Kaplıca Köy halkıyla buluşturan Sağlık Birimimiz, yeni kayıt oluşturmaya, vatandaşların durumları hakkında bilgi sahibi olmaya devam ediyor. Ateş ölçümü, tansiyon ölçümü, nabız ölçümü, oksijen ölçümü, şeker ölçümü, yapan Sağlık Birimimiz bünyesine yeni dahil ettiği işitme ve denge uzmanıyla da vatandaşlara işitme testi yaptı. İskele Belediyesi Sağlık Birimimize bugünkü Kaplıca ziyaretinde Kaplıca Köyü Muhtarı Adem Baş da eşlik etti.