İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Salı, 15 Ağustos 2023 00:00

AYLİN GARGI’YI UNUTMADILAR

367739919 685223683644948 1707232438844717867 n

 

AYLİN GARGI’YI UNUTMADILAR
14. İSKELE RALLİSİ’NDE ‘AYLİN GARGI’ HASSASİYETİ DUYGULANDIRDI
14. İSKELE RALLİSİ’NİN KAZANANLARI HASKASAP-MULLA İKİLİSİ OLDU
ŞAMPİYON MELEKLER KUPASINI KAZANANLAR OKTAY-HÜSEYİN ÇOCUK OLDU
YARIŞLARIN FİNALİNDE KUTLAMA SEREMONİSİ YAPILMADI
ASBAŞKAN DERİCİOĞLU, RALLİ VESİLESİYLE ARAÇ SÜRÜCÜLERİNİ UYARDI
Pandemi ve son olarak Anavatan Türkiye’de meydana gelen deprem felaketinde hayatını kaybeden Şampiyon Meleklere saygıdan İskele Belediyesi Meclisi tarafından iptal edilen Geleneksel İskele Festivali’nin olmazsa olmazı İskele Rallisi, geleneğini korumaya devam ediyor. Bu yıl 11-12-13 Ağustos tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan ancak personelimiz Hidayet Gargı’nın kıymetli kızı Aylin Gargı’nın vefatından dolayı iptal edilen İskele Belediyesi Deniz Festivali’nde yer alan 14. İskele Rallisi, bir kez daha İskele Festivali’nden bağımsız ancak İskele Belediyesi’nin katkılarıyla 12-13 Ağustos tarihleri arasında düzenlendi. İzleyenlerin yüreklerini ağızlara getirdiği rallide trafik kazasında hayatını kaybeden Aylin Gargı hassasiyeti duygulandırdı. Ralli süresince tüm araçlarda ailenin de izniyle Aylin Öğretmenin fotoğrafları yer aldı. Öte yandan yarışların Ardahan etabı da Gargı ailesine saygıdan iptal edildi. 2 gün süren ve nefes kesen rallinin şampiyonları ise Enver Haskasap-Halil Mulla olurken, Şampiyon Melekler kupasının kazananları ise Oktay-Hüseyin Çocuk ikilisi oldu. Yarışların finalinde geleneksel olarak patlatılan şampanyanın da yer aldığı kutlama seremonisi ise hem şampiyon meleklere hem de Aylin Gargı’ya saygıdan dolayı yapılmadı.
TOZU DUMANA KATTILAR
Bu yıl 14.’sü ile bir kez daha hız tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatan İskele Rallisi, yüreklerin ağıza geldiği her etabıyla nefes kesti. İskele Belediyesi Halk Plajı’nda 12 Ağustos’ta İskele Belediyesi Asbaşkanı Halil Dericioğlu ve Meclis Üyesi Sefa Kurukafa ile Kıbrıs Türk Otomobil Kurumu Başkanı Tigin Kişmir’in startını verdiği yarışlar, 13 Ağustos’ta yine İskele Belediyesi Halk Plajı’nda son buldu. 17 ekibin katıldığı yarışlarda, 13 ekip yarışı tamamlayabildi.
14. İSKELE RALLİSİ’NDE ‘AYLİN GARGI’ HASSASİYETİ DUYGULANDIRDI
14. İSKELE RALLİSİ’NİN KAZANANLARI HASKASAP-MULLA İKİLİSİ OLDU
İskele Belediyesi’nin katkılarıyla bu yıl 14.’sü düzenlenen İskele Rallisi,
Şubat depreminde Adıyaman’daki İsias Otel enkazında hayatlarını kaybeden Şampiyon Melekler Takımı’nın yanı sıra geçtiğimiz hafta Ardahan-İskele yolu üzerinde Topçuköy kavşağında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Aylin Gargı’yı da unutmadılar. Ekibin araçlarının arkasında Gargı’nın fotoğrafları yer aldı.
İki gün süren ve deyim yerindeyse tozu dumana katan ralli, hız tutkunlarına unutulmaz anlar yaşattı. Yarışların finalinde birinciliği kazananlar ise Team’den Enver Haskasap-Halil Mulla ikilisi oldu.
ŞAMPİYON MELEKLER KUPASINI KAZANANLAR OKTAY-HÜSEYİN ÇOCUK OLDU
İskele Rallisi bu yıl anlamlı bir kupayı bünyesine dahil etti. 12-13 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen İskele Rallisi’nde Şampiyon Melekler Kupası da sahibini buldu. Oktay Çocuk-Hüseyin Çocuk ikilisi rakiplerini geride bırakmayı başardı ve kupanın sahipleri oldular.
İSKELE RALLİSİ, İSKELE BELEDİYESİ HALK PLAJI’NDAKİ ÖDÜL TÖRENİ İLE SON BULDU
Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu tarafından, İskele Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen 14. İskele Rallisi’nin ödül töreni ise İskele Belediyesi Halk Plajı’nda yapıldı. Yarışların finalinde geleneksel olarak patlatılan şampanyanın da yer aldığı kutlama seremonisi ise hem şampiyon meleklere hem de Aylin Gargı’ya saygıdan dolayı yapılmadı.
14. İskele Rallisi’nin şampiyonları Enver Haskasap-Halil Mulla kupalarını İskele Belediyesi Asbaşkanı Halil Dericioğlu ile Meclis Üyesi Sefa Kurukafa’nın elinden aldılar. Ödül törenine Kıbrıs Türk Otomobil Kurumu Başkanı Tigin Kişmir’in yanı sıra hız tutkunları da katıldı.
ASBAŞKAN DERİCİOĞLU, RALLİ VESİLESİYLE ARAÇ SÜRÜCÜLERİNİ UYARDI
Öte yandan 14. İskele Rallisi’nin açılışını yapan ve ayrıca bir de konuşma yapan İskele Belediyesi Asbaşkanı Halil Dericioğlu, ralli vesilesiyle araç sürücülerini uyardı. Yaşanan trafik kazalarına dikkat çeken Dericioğlu, alkollü araç kullanılmamasını, seyir halindeyken cep telefonu ile konuşulmamasını temenni etti ve insan canının her şeyden değerli olduğuna dikkat çekti. Dericioğlu hız tutkunlarına da seslendi ve hız tutkusunun trafiğe kapalı alanlarda yaşanması gerektiğinin altını çizdi. Asbaşkan Dericioğlu, konuşmasının sonunda ise Kıbrıs Türk Otomobil Kurumu’na teşekkürlerini sundu.
Okunma 361 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli