• İSKELE BELEDİYESİ KÜLTÜR&SANAT GÜNLERİ DEVAM EDİYOR ŞAİR VE YAZARLAR BÖLGE OKULLARINDAKİ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
Perşembe, 21 Mart 2024 00:00

İSKELE BELEDİYESİ KÜLTÜR&SANAT GÜNLERİ DEVAM EDİYOR
ŞAİR VE YAZARLAR BÖLGE OKULLARINDAKİ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
İskele Belediyesi 13. Kültür&Sanat Günleri devam ediyor. 29 Mart’a kadar sürecek kültür&sanat günleri, dün (21 Mart), İskele AKM’de Şair ve yazarlar buluşmasına ev sahipliği yaptı. Bölge okullarımızdaki lise öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiği etkinlikte şair ve yazarlar gençlerle de yakından ilgilendi. İskele AKM’de İskele Belediyesi, Kültür Dairesi ve Yazarlar Birliği’nin iş birliğinde düzenlenen Şair ve Yazarlar Buluşmasında Kıbrıs Türk Yazarlar Birliği Başkanı Şevket Öznur, Şair Turgay Akalın, Yazar Kemal Caymaz, Yazar Ceyhan Özyıldız, Araştırmacı Mustafa Yeniasır, Araştırmacı Burak Gökbulut yer aldı.
Gençlerin ilgisini çeken bir söyleşiye imza atan şair ve yazarlar, söyleşinin ardından ise kitaplarını gençler için imzaladılar