İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • ÇEVRE VE SAĞLIK BÖLÜMÜ, POLİS İLE DİRSEK TEMASINDA YASA VE KURALLAR KONUSUNDA TÜM İŞLETMELER MERCEK ALTINDA
Pazar, 24 Mart 2024 00:00

ÇEVRE VE SAĞLIK BÖLÜMÜ, POLİS İLE DİRSEK TEMASINDA YASA VE KURALLAR KONUSUNDA TÜM İŞLETMELER MERCEK ALTINDA

FB IMG 1711292651861

 

ÇEVRE VE SAĞLIK BÖLÜMÜ, POLİS İLE DİRSEK TEMASINDA

YASA VE KURALLAR KONUSUNDA TÜM İŞLETMELER MERCEK ALTINDA

İskele Belediyesi, İskele ve 21 köyünde aktif rol oynamaya devam ediyor. Belediye bünyesinde yer alan Zabıta Birimi’nin yanı sıra Çevre ve Sağlık Bölümü, yasa ve kurallar konusunda, İskele Belediyesi sınırlarında bulunan işletmeleri yakından takip ediyor. İskele Polis Müdürlüğü ile deyim yerindeyse dirsek temasında olan ekip, denetimlerini zaman gözetmeksizin 7/24 sürdürüyor. Ekip, dün akşam (23 Mart Cumartesi) da İskele Polis Müdürlüğü ekipleriyle sahadaydı. Yapılan denetimlerde içki ruhsatlarının yanı sıra ürünlerin kullanım tarihleri ile hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı dikkate alınırken, kurallara uymayan kimi işletmelere cezai işlem uygulandı, kimi işletmelere sözlü uyarıda bulunuldu. 

Çevre ve Sağlık Bölümü, inşaat firmalarını da mercek altına aldı. Denetimlerde, işçilerin yaşam sürdüğü koğuşların yanı sıra mutfak ve atık su konusu özellikle kontrol ediliyor.

ÇEVRE VE SAĞLIK BÖLÜMÜ, İHBARLARI ANINDA DEĞERLENDİRİYOR

Birçok noktada gördükleri sorunları çözen, kurallara ve yasalara uymayanlara cezai işlem uygulayan İskele Belediyesi Zabıta Birimi bünyesinde oluşturulan Çevre ve Sağlık Bölümü, ihbarlara da büyük önem veriyor. İskele ve köylerinde yaşayanların yanı sıra İskele’yi ziyaret edenler de Bölüm Sorumlusu Cemal Kurteli’ye 0548 810 11 01 numaralı telefondan ulaşabilecek ya da WhatsApp üzerinden mesajlarını iletebilecekler.

Okunma 238 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli