• İSKELE BELEDİYESİ’NDE GÖREV ÇOCUKLARIN İskele Belediyesi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı geleneği devam ediyor.
Pazar, 21 Nisan 2024 00:00

FB IMG 1713714693869

İSKELE BELEDİYESİ’NDE GÖREV ÇOCUKLARIN

Yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımız, İskele Belediyesi’ndeki yerlerini aldı. Şehit İlker Karter İlkokulu, Dr. Suat Günsel Devlet İlkokulu İskele ve İskele Maarif Anaokulu’ndan çocuklar okullarını ve arkadaşlarını temsilen geldikleri İskele Belediyesi’nde başkanlık makamına oturdular. İskele Belediyesi Asbaşkanı Halil Dericioğlu ile sohbet etme imkânı bulan çocuklar, kendilerine verilen armağanlarla mutlu oldular.

23 NİSAN GELENEĞİ BOZULMADI

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun toplantısı nedeniyle yerine vekalet eden İskele Belediyesi Asbaşkanı Halil Dericioğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile İskele Belediyesi’nde çocuklarla buluştu. Şehit İlker Karter İlkokulu, Dr. Suat Günsel Devlet İlkokulu İskele ve Maarif Anaokulu’ndan gelen çocuklarla keyifli bir sohbet gerçekleştiren Dericioğlu, İskele Belediyesi’ni ziyaret eden çocuklar nezdinde tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Her biriyle yakından ilgilenen Dericioğlu, İskele Belediyesi başkanlık koltuğunu ise Suat Günsel Devlet İlkokulu İskele, 4. Sınıf öğrencisi Halil İbrahim Kuyucaklı’ya devretti.