Cuma, 26 Nisan 2024 00:00

İSKELE BELEDİYESİ TİYATRO GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

439880716 858807239619924 8354231962708201493 n 1

İSKELE BELEDİYESİ TİYATRO GÜNLERİ DEVAM EDİYOR
GİRNE BELEDİYESİ ODA TİYATROSU’NUN GERÇEKLE DÜŞ ARASINDA İSİMLİ OYUNU ÇOCUKLARLA BULUŞTU
27 Mart’ta başlayan İskele Belediyesi 2. Tiyatro Günleri devam ediyor. 27 Mayıs’ta son bulacak Tiyatro Günleri’nde dün (25 Nisan) Girne Belediyesi Oda Tiyatrosu’nun İskele AKM Sahnesine taşıdığı “Gerçekle Düş Arasında” isimli oyununu çocuklarla buluştu. İsmihan Yorgancı'nın yazıp yönettiği çocuklara özel oyun, bölge okullarında okuyan çocuklar tarafından büyük bir ilgiyle izlendi. Başrollerini Melis Girgen, Ada Cem Dönmez ve Fatma Tüney’in üstlendiği oyunu İskele Belediye Tiyatrosu Yönetmeni Sami Yakar da yakından takip etti.
TİYATRO GÜNLERİ 27 MAYIS’A KADAR DEVAM EDECEK
27 Mart Dünya Tiyatro Günlerinde başlayan ve 27 Mayıs’a kadar devam edecek İskele Belediye Tiyatrosu’nun ev sahipliğinde İskele Belediyesi 2. Tiyatro Günleri, İskele’yi tiyatronun merkezi yapmaya devam ediyor. Tiyatro Günlerinde 27 Nisan Cumartesi günü Girne Tiyatro Su’nun Çökme Tehlikesi Var isimli oyunu,4 Mayıs Cumartesi günü Karya Tiyatro Atölyesi Muğla’nın Şeytan Tüyü isimli oyunu, 18 Mayıs Cumartesi günü Güzelyurt Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun Tersine Dünya isimli oyunu,27 Mayıs Pazartesi ise Girne Belediyesi Tiyatro Toplulukları’nın Shakespeare’in Hayaleti isimli oyunu İskele AKM’de perde diyecek. Oyunların hepsi ücretsiz izlenebilecek.