İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • SADIKOĞLU ÇİFTİ ÖTÜKEN ÖZEL EĞİTİM OKULU’NU ZİYARET ETTİ
Çarşamba, 20 May 2026 00:00

SADIKOĞLU ÇİFTİ ÖTÜKEN ÖZEL EĞİTİM OKULU’NU ZİYARET ETTİ

SADIKOĞLU ÇİFTİ ÖTÜKEN ÖZEL EĞİTİM OKULU’NU ZİYARET ETTİ
ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELDİLER, MUTLULUKLARINA ORTAK OLDULAR
SADIKOĞLU: “ÇOCUKLARIN YÜZÜNDEKİ TEBESSÜM HER ŞEYE DEĞER”
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, eşi Özlem Sadıkoğlu ile birlikte geçtiğimiz hafta kutlanan 10–16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla bugün (20 Mayıs) Ötüken Özel Eğitim Okulu’nu ziyaret etti. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, İskele Belediyesi’nin öz kaynakları ile yapılan Ötüken Özel Eğitim Okulu’nun bölge için çok önemli bir eğitim merkezi olduğunu ifade etti, özel çocukların kaliteli eğitim alabilmesi adına İskele Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduklarını hatırlattı.
ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELDİLER, MUTLULUKLARINA ORTAK OLDULAR
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, eşi Özlem Sadıkoğlu İskele Belediyesi tarafından yapımı tamamlandıktan sonra Milli Eğitim Bakanlığı’na devredilen ve Şubat 2020’de eğitim-öğretim hayatına başlayan Ötüken Özel Eğitim Okulu’nu ziyaret etti. Ziyarete İskele Belediyesi Engelsiz Destek Birimi Sorumlusu Murat Ekşi de eşlik etti.
Özel çocuklarla bir araya gelme fırsatı bulan Sadıkoğlu çifti, öğrencilerle yakından ilgilenerek sohbet etti, sınıfları ziyaret etti ve çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.
SADIKOĞLU: “ÇOCUKLARIN YÜZÜNDEKİ TEBESSÜM HER ŞEYE DEĞER”
Samimi anların yaşandığı, çocukların mutluluğunun yüzleerine yansıdığı ziyarette konuşan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Ötüken Özel Eğitim Okulu’nun bölge için önemli bir eğitim merkezi olduğunu söyledi, özel çocukların kaliteli eğitim alabilmesi adına İskele Belediyesi olarak üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirmekten büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Çocukların yüzündeki tebessümün her şeye değer olduğunu söyleyen Sadıkoğlu, özel bireylerin sosyal yaşamda daha güçlü yer alabilmesi için desteklerinin süreceğini de vurguladı.
Okul Müdürü Özge Yiğit ve öğretmenlerden çocukların eğitim süreçleri hakkında bilgi de alan Sadıkoğlu çifti, daha sonra da okul bünyesinde oluşturulan ve çeşitli meyve ağaçlarının ekildiği Ötüken Gardan’ı inceledi. Ziyarette Ötüken Muhtarı Turgut Özyöre de Sadıkoğlu çiftini yalnız bırakmadı.
Okunma 22 defa

Telif Hakkı © 2026 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli