Cumartesi, 16 Mart 2024 00:00

İSKELE BELEDİYESİ KÜLTÜR&SANAT GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

İSKELE BELEDİYESİ KÜLTÜR&SANAT GÜNLERİ DEVAM EDİYOR
GİKAD & Gİ-KA KOOP’UN DÜZENLEDİĞİ KADIN KADININ YURDUDUR’ SÖYLEŞİSİ GİRİŞİMCİ KADINLARI BİR ARAYA GETİRDİ
İskele Belediyesi 13. Kültür&Sanat Günleri devam ediyor. 29 Mart’a kadar devam edecek kültür&sanat günleri, dün (15 Mart) Girişimci Kadınlar Derneği (GİKAD) ile Gİ-KA KOOP (Girişimci Kadınlar Kalkınma Kooperatifi’nin düzenlediği ‘Kadın Kadının Yurdudur’ söyleşisi ile devam etti.
Girişimci kadınlar; Ziyamet köyünde lavanta tarlası ekerek bir hayalini gerçekleştiren kadın girişimci Ayşegül Bolat Öztürk, Dipkarpaz Revaklı Ev Guest House Direktörü Emine Özbayrak ve Gika-Koop İcra Kurulu üyesi Vijdan Karagözlü’nün konuşmacı olduğu İskele AKM’de girişimci kadınları buluşturan söyleşide, kadının olduğu her yerde başarının da kaçınılmaz olduğuna dikkat çekildi.
İskele Belediyesi Meclis Üyesi Zekiye Gece’nin de yakından takip ettiği söyleşide, şöyleşiye katkıda bulunanlara plaket ve çiçek takdim edildi.
Söyleşide GİKAD ve Gİ-KA KOOP yönetim kurulu üyesi Nesligül Onurel de hazır bulundu.