İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Cumartesi, 16 Mart 2024 00:00

HALK VAKFI YAŞAM SİTESİ’NDE SONA YAKLAŞILDI

432410994 830667135767268 2098561036103583733 n

 

HALK VAKFI YAŞAM SİTESİ’NDE SONA YAKLAŞILDI
İSKELE BELEDİYESİ TARAFINDAN YÖNETİLECEK YAŞAM SİTESİ, ALANINDA UZMAN KİŞİLERİ BÜNYESİNDE BULUNDURACAK
SADIKOĞLU: “YÖNETİMİ EN İYİ ŞEKİLDE YÜRÜTECEĞİMİZE İNANIYORUM”
2 yıl önce toplumda büyük infiale neden olan Sınırüstü’ndeki Halk Vakfı Yaşam Sitesi, daha sağlıklı ve daha yaşanabilir bir şekilde kıymetli büyüklerini ağırlamaya hazırlanıyor. 31 Ocak 2022’de tadilatına başlanılan Halk Vakfı Yaşam Sitesi’ndeki çalışmalarda sona gelindi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ile Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, dün (15 Mart) tamamlandığında yönetimi İskele Belediyesi’ne devredilecek yaşam sitesini ziyaret ettiler. Neredeyse sil baştan yapılan yaşam sitesinin tadilatı Kamacıoğlu ailesi, China Bazaar’ın maddi katkıları, KTİMB’nin de teknik desteği ile yapılıyor.
İSKELE BELEDİYESİ TARAFINDAN YÖNETİLECEK YAŞAM SİTESİ, ALANINDA UZMAN KİŞİLERİ BÜNYESİNDE BULUNDURACAK
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, Sınırüstü’nde tadilatı devam eden ve tamamlanmak üzere olan Halk Vakfı Yaşlılar Sitesi’ni ziyaret etti. Bakan Gardiyanoğlu’na İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da eşlik ederken, Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer de hazır bulundu.
GARDİYANOĞLU: “HALK VAKFI YAŞAM SİTESİNİN YAPIMI TAMAMLANDIKTAN SONRA İŞLETMESİ İSKELE BELEDİYESİ’NE VERİLECEK”
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, İskele Belediyesi’ne, KTİMB'ye yaşam sitesinin tadilatına maddi katkıda bulunan Kamacıoğlu ailesi ile China Bazaara ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Gardiyanoğlu, Halk Vakfı Yaşam Sitesi ile ilgili Bakanlıkta bir komite oluşturulduğunu, bu komitede Kamacıoğlu ailesi, China Bazaarın sahibi, Sağlık Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, KTİMB ve İskele Belediyesi’nin yer aldığını hatırlattı, yaşam sitesinin tadilatının tamamlandıktan sonra işletmesinin İskele Belediyesi tarafından yapılacağını söyledi.
SADIKOĞLU: “YÖNETİMİ EN İYİ ŞEKİLDE YÜRÜTECEĞİMİZE İNANIYORUM”
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da açıklamasında uzun zaman sonra bu mutlu günü paylaşmanın sevincini yaşadıklarını belirtti. Toplumda infiale neden olan ve ülke insanının yüreğini sızlatan olaylar yaşanmadan önce şikayetler doğrultusunda da rutin kontrollerinin yapıldığını ancak kontrol dışında müdahale edemeyecekleri durumlarla karşılaştıklarını söyledi. Yaşam Sitesi’yle ilgili herkesin üzerine düşen görevi yerine getirdiğini vurgulayan Başkan Sadıkoğlu, İskele Belediyesi olarak yaşlılara verdikleri kıymetin, yaptıkları faaliyetlerle ortada olduğunu belirtti. Sadıkoğlu, geçmişte yapılan hataların yapılmaması adına uzmanlardan da alacakları destekle yönetimi en iyi şekilde yürüteceklerine inandığını ifade etti.
KTİMB Başkanı Cafer Gürcafer de süreçle ilgili bilgi verirken Halk Vakfı Yaşam Sitesi’ni bir hafta içerisinde teslim etmeyi planladıklarını, binanın çok uzun yıllar sağlıklı bir biçimde hizmet verecek yaşlı bakımevine dönüştürüldüğünü söyledi.
KTİMB İmar, Şehir Planlama ve Sektörel Hizmetler Müdürü Fazıl Taneri ise binanın yenilenmesiyle ilgili bilgi verirken, binanın en az iki üç yıl garantisi bulunduğunu, yıllık periyodik bakımları yapılırsa tesisin sorun yaşamayacağını dile getirdi.
Okunma 186 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli