Cumartesi, 13 Eylül 2014 00:00

İSKELE BELEDİYESİ DENETİMLERİNİ ARTIRDI

İskele Belediyesi zabıta birimi iskele belde hudutları dâhilinde bulunan marketler, kasaplar, restaurantlar, kafeler, kuaförler, berberler, kahvehanelerin denetimini artırdı.

Genel hijyen ve gıdaların son kullanım tarihleri ile ilgili denetim yapan zabıta ekipleri, bölge esnafının iş yeri izin belgeleri kontrol edildi.

İş yerlerindeki hijyen kuralları ile ilgili denetimleri yoğunlaşarak artıran İskele Belediyesi, hijyen kurallarına uymayan işyerleri uyarılarak, son kullanma tarihleri dolan ürünler tutanak tutularak müsadere edildi.

Halkın sağlığı için çalışan İskele Belediyesi zabıta ekipleri, işletmeleri ürünlerin son kullanma tarihleri konusunda da uyardı.