İskele


  • Home
  • News
  • KHYD’DEN BAŞKAN SADIKOĞLU’NA TEŞEKKÜR
Friday, 13 November 2020 00:00

KHYD’DEN BAŞKAN SADIKOĞLU’NA TEŞEKKÜR

1 Large

 

KHYD’DEN BAŞKAN SADIKOĞLU’NA TEŞEKKÜR
Kanser Hastalarına Yardım Derneği İskele Bölge Sorumlusu Ersin Nizam ve beraberindeki gönüllüler, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu ziyaret etti. Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne yapmış olduğu maddi ve manevi katkılardan ötürü Başkan Sadıkoğlu’na İskele Bölgesi olarak teşekkür eden Ersin Nizam, derneğin, pandemi süresince yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Nizam, ziyarette ayrıca, 1-31 Aralık tarihlerinin “Çocukluk Çağı Kanserleri Farkındalık Ayı” olması dolayısıyla düzenleyecekleri etkinlikler hakkında da Başkan Sadıkoğlu’na bilgi verdi. Çocukların morallerini ve motivasyonlarını yükseltmek için bir dizi etkinlikler planladıklarını ifade eden Nizam, bu konuda, İskele Belediyesi’nden destek talebinde bulundu.

SADIKOĞLU: DESTEĞİMİZ VAR OLDUĞUMUZ SÜRECE DEVAM EDECEK”
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da, Kanser Hastalarına Yardım Derneği İskele Bölge Sorumlusu Ersin Nizam ve gönüllülere, ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. KHYD ile her zaman, her şartta birlikte hareket ettiklerini ifade eden Başkan Sadıkoğlu, İskele Belediyesi olarak desteklerinin ise süreceğini ifade etti.
Farkındalık yaratan etkinliklerde yer almaktan, destek vermekten gurur ve onur duyduğunu belirten Sadıkoğlu, günümüzün kanayan yarası haline gelen kansere karşı yapılacak her mücadelede ise üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Read 1606 times

Copyright © 2024 İskele Belediyesi. All Rights Reserved.

gorunum tasarim

oneri en


client portal