İskele


  • Home
  • News
  • BİR PLAKET DE İSKELE İTFAİYESİ’NDEN
Tuesday, 26 October 2021 00:00

BİR PLAKET DE İSKELE İTFAİYESİ’NDEN

FB IMG 1635261445316

 

BİR PLAKET DE İSKELE İTFAİYESİ’NDEN

YAPTIĞI KATKILARDAN DOLAYI BAŞKAN SADIKOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİLER

SADIKOĞLU: “HALKIMIZIN DAHA İYİ HİZMET ALMASI İÇİN KATKIMIZ SÜRECEK”

İskele Belediyesi’ne ve İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na, bir teşekkür de İskele İtfaiyesi’nden geldi. İskele İtfaiye Şubesi personeli adına teşekkür plaketini sunan İtfaiye Çavuşu Hüsnü Kızıler, Başkan Sadıkoğlu’na, hem şubelerine hem de personele yapmış olduğu maddi ve manevi katkılardan dolayı teşekkür etti. Her zaman işbirliği içerisinde oldukları İskele Belediyesi ile ilişkilerin her geçen gün daha da iyiye gittiğini belirten Hüsnü Kızıler, Başkan Sadıkoğlu’na çalışmalarında başarılar diledi. 

Kızıler’e ziyaretinde İskele İtfaiye Şubesi Memuru Arkın Bahriyeli de eşlik etti. 

SADIKOĞLU: “HALKIMIZIN DAHA İYİ HİZMET ALMASI İÇİN KATKIMIZ SÜRECEK”

İskele Belediyesi olarak elimizden gelen katkıyı, İskele halkımızın daha iyi hizmet alabilmesi için yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz diyen İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, ‘ortak gayelerinin İskele olduğunu vurguladı, İskele’nin kalkınması, gelişmesi ve yaşanabilir bir bölge olması için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

İskele Polis Müdürlüğü gibi İskele İtfaiye Şubesi ile olan iyi ilişkilerin de katlanarak devam edeceğine inancının sonsuz olduğunu da belirten Başkan Sadıkoğlu, İskele halkının hak ettiği değeri bulması için desteklerinin süreceğini söyledi.

Read 1001 times

Copyright © 2024 İskele Belediyesi. All Rights Reserved.

gorunum tasarim

oneri en


client portal