İskele


  • Home
  • News
  • ŞEHİT İLKER KARTER İLKOKULU OAB, BAŞKANA TEŞEKKÜR ETTİ SADIKOĞLU: “ÇOCUKLARIMIZI GELECEĞİ İÇİN KATKIMIZ SÜRECEK”
Monday, 29 November 2021 00:00

ŞEHİT İLKER KARTER İLKOKULU OAB, BAŞKANA TEŞEKKÜR ETTİ SADIKOĞLU: “ÇOCUKLARIMIZI GELECEĞİ İÇİN KATKIMIZ SÜRECEK”

FB IMG 1638198518178

 

ŞEHİT İLKER KARTER İLKOKULU OAB, BAŞKANA TEŞEKKÜR ETTİ

SADIKOĞLU: “ÇOCUKLARIMIZI GELECEĞİ İÇİN KATKIMIZ SÜRECEK”

Sınırları içerisinde bulunan okullara, maddi ve manevi destek veren İskele Belediyesi, okullarla işbirliği içerisinde, gelen talebe anında yanıt veriyor, eksikleri gidermek için de elinden geleni yapıyor. Şehit İlker Karter İlkokulu da İskele Belediyesi’nin katkı yaptığı okullardan biri. Okul Aile Birliği de yapılan katkılardan duyduğu memnuniyeti belirtmek ve İskele Belediyesi’ne teşekkür etmek için Başkan Hasan Sadıkoğlu’nu ziyaret etti. 

SADIKOĞLU: “ÇOCUKLARIMIZI GELECEĞİ İÇİN KATKIMIZ SÜRECEK”

Şehit İlker Karter İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Tiraaje Uluel Koncaoğlu, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na normal şartların yanı sıra Pandemi döneminde de okullarına yapmış olduğu maddi ve manevi katkıdan dolayı teşekkür etti. Başkan Sadıkoğlu’nu makamında ziyaret eden Koncaoğlu’na Okul Müdürü Neriman Vamık, Öğretmen Sevgi Baykan Gülhan ile OAB’den Gülseren Bahriyeli eşlik etti. 

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da kabuldeki konuşmasında Şehit İlker Karter İlkokulu Okul Aile Birliği’ne ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Okul Yönetimi ve OAB ile sürekli istişare içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Sadıkoğlu, çocukların geleceği için katkıda bulunmaya devam edeceklerini belirtti.

Read 1041 times

Copyright © 2024 İskele Belediyesi. All Rights Reserved.

gorunum tasarim

oneri en


client portal