İskele


  • Home
  • News
  • UBP İSKELE İLÇE YÖNETİMİ BAŞKAN SADIKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ
Thursday, 19 January 2023 00:00

UBP İSKELE İLÇE YÖNETİMİ BAŞKAN SADIKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

FB IMG 1674123382793

 

UBP İSKELE İLÇE YÖNETİMİ BAŞKAN SADIKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Ulusal Birlik Partisi (UBP) İskele İlçe Başkanı Metin Güllü ve Yönetim Kurulu, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu makamında ziyaret etti. 25 Aralık’ta gerçekleşen Yerel Yönetimler Seçimlerinde İskele-Karpaz’da genelde UBP özelde ise UBP İskele İlçe olarak büyük bir başarıya imza attıklarını ifade eden Metin Güllü, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun da ada genelinde en fazla oyu alarak büyük bir başarıya imza attığını ve halkın güven tazelediğini belirterek, Başkan Sadıkoğlu’nu başarısından dolayı tebrik etti. 

SEÇİMLERDEKİ BAŞARISINDAN DOLAYI BAŞKAN SADIKOĞLU’NU TEBRİK ETTİLER

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na, seçimlerde gösterdiği başarıdan dolayı yurt içinde ve yurt dışında tebrik mesajları ve telefonları gelmeye devam ediyor. Yurt dışında özellikle İskele Belediyesi’nin kardeş şehirleri olan belediyelerin başkanlarından tebrik mesajları ve telefonları alan Başkan Sadıkoğlu yurt içinde de tebrikleri almaya makamında gerçekleştiriyor. 

Bu kapsamda UBP İskele İlçe Başkanı Metin Güllü ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Rahme Kara, Amber Uygun, Emine Yıldızlı, Cengiz Er, Hamza Baş, Ertan Nurçin, Niyazi Cemmedo ve İbrahim Yenigün de İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu makamında ziyaret ettiler. 

Ziyarette, 25 Aralık’ta gerçekleşen seçimleri ve sonuçları değerlendiren heyet, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na her zaman desteğe hazır olduklarının mesajını verdiler.

Read 573 times

Copyright © 2024 İskele Belediyesi. All Rights Reserved.

gorunum tasarim

oneri en


client portal