İskele


  • Home
  • News
  • İSKELE BELEDİYESİ İLE DAÜ ARASINDAKİ İŞBİRLİĞİ GÜÇLENECEK
Thursday, 25 April 2024 00:00

İSKELE BELEDİYESİ İLE DAÜ ARASINDAKİ İŞBİRLİĞİ GÜÇLENECEK

438793571 857944019706246 4857219122608738004 n

 

İSKELE BELEDİYESİ İLE DAÜ ARASINDAKİ İŞBİRLİĞİ GÜÇLENECEK
REKTÖR HASAN KILIÇ, BAŞKAN HASAN SADIKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ
HAZIRLANACAK İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜNÜN BİR ÇOK ALANA YAYILMASI PLANLANIYOR
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, heyeti ile birlikte kendisine nezaket ziyaretinde bulunan
Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Kılıç’ı makamında kabul etti. Sadıkoğlu ile Kılıç arasındaki görüşmede, İskele Belediyesi ile DAÜ arasında geçmiş yıllarda yapılan işbirliğinin yeniden ve daha kapsamlı olarak hayat bulması için hazırlanacak protokolün detayları ele alındı, bilgi alışverişinde bulunuldu.
Rektör Prof. Dr. Hasan Kılıç’a, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu ziyaretinde Rektör Yardımcısı, Öğrenci İşlerinden Sorumlu Prof. Dr. Sonuç Zorlu, Spor İşleri Müdürlüğü Spor İşleri Koordinatörü Aydın Kayol ile spor işleri personeli eşlik etti.
SADIKOĞLU: “DAÜ İLE YAPILACAK İŞBİRLİĞİ İSKELE İÇİN SON DERECE ÖNEMLİ”
Rektör Hasan Kılıç ve heyetini kabulünde konuşan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, İskele Belediyesi ile DAÜ arasındaki işbirliğine her zaman büyük önem verdiğini ifade etti. Son dönemde gelişen ve bu gelişmeye bağlı olarak büyüyen İskele’nin, ülkenin yüz akı konumunda bulunan Doğu Akdeniz Üniversitesi ile yeni bir işbirliğinin son derece değerli olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Sadıkoğlu, İskele’ye değer veren, İskele’nin değerini yüceltmek için girişim başlatan DAÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kılıç ve ekibine teşekkür etti.
Read 143 times

Copyright © 2024 İskele Belediyesi. All Rights Reserved.

gorunum tasarim

oneri en


client portal